Kırklar Haber 7. yaşına girdi

Kırklar Haber 7. yaşına girdi

Bundan tam 6 yıl önce 21 Ocak’ta kurulan Alpkaan Eke önderliğindeki gazeteniz Kırklar Haber, siz okuyucularından almış olduğu destek ve her gün sizlere taze haberler sunma gayretiyle, yoluna devam ediyor. Deneyimli kadrosu ve ilkeli çizgisi; hedefine ulaşmak için koşulsuz mücadeleciliği, zengin konsepti ve dolu dolu içeriğiyle Kırklar Haber, her geçen gün gelişen bakış açısıyla, haber anlayışındaki ince detayları, çarpıcı ve dikkat çekici fotoğraflarla bütünleştirerek sizlere farklı bir tasarım sunmaya çalışıyor.

Ertan Özbek’ten gazetemize tebrik ziyareti

Işte bu anlamlı günümüzü, dün tüm coşkumuzla kutladık. Coşkumuza ortak olan isimlerden biri de AK Parti Merkez Ilçe eski Başkanı Ertan Özbek’ti. Özbek dün gazetemize bir tebrik ziyareti gerçekleştirdi ve tüm çalışanlarımızı tek tek kutladı.

Önadım Medya Grubu sahibi Öznur Tüzün ile görüşen Özbek; “Kırklar Haber’in 7. yaş günü vesilesiyle gazetenize bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Bu vesileyle sizleri tebrik ediyor, ‘daha nice yıllara’ dileklerimizi sunuyoruz. Başarılarınızın devamını dileriz” dedi.

Doğum günü pastamız Özbek’ten

Gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştiren Ertan Özbek sadece bizleri tebrik etmekle kalmadı, doğum günümüz dolayısıyla oldukça anlamlı bir jest yaptı ve gazetemize bir doğum günü pastası sundu. Her zaman bizlerin yanında olduğunu kaydeden Ertan Özbek, Önadım medya grubu çalışanlarını bu anlamda bir kez daha tebrik etti.

Özbek bu vesileyle gazetemize önemli açıklamalarda da bulundu. Önümüzdeki süreçte siyasi hayatında ne gibi değişiklikler olacağını şu anda kestiremediğini kaydeden Ertan Özbek; “Hizmet için her noktada görev yapmaya hazırım. Hizmet sadece siyaset alanında olmaz. Diğer kollarda da hizmetin en iyisini verebiliriz. Ben de Kırklareli halkına en iyi hizmeti verebilmek için elimden geleni yapıyorum. Şu an için önümüzdeki süreç ne getirir, ne götürür bilemeyiz” dedi.

Sizlerin Gazetesi; Kırklar Haber

Dikkat çekici manşetleri; halkımıza Kırklareli ile ilgili olan en önemli yerel haberleri günü gününe ulaştıran işleyişi, tecrübeli ekibiyle Kırklar Haber, her zaman yeniliklerin ve farklılıkların öncüsü oldu.

Kırklar Haber; sizlere hergün yeni çıkan ve en güncel kitapları tanıtan ‘Hayatın içinde bir köşe’, faydalı bilgileri sizlerle paylaşan, Trakya çapındaki yerel haberlerden derlemeler sunan, değişik köşe yazıları ve şiir köşeleriyle kültüre, sanata, politikaya önem veren, yerel bazdaki işinize yarayacak bilgileri sizlere aktaran, hergün esnafımızdan birisini sizlere tanıtmak amacıyla hazırladığı ‘Çalışan Kırklareli’ ile yerel sistemde herkesin birbirinden haberdar olmasını sağlayan, yerel spor dünyasıyla ilgili tüm teknik ve diğer durum bilgilerini size sunan okunacak bir gazetedir. Yani sizlerin gazetesidir. Önadım Medya Grubu sahibi Öznur Tüzün tarafından 21 Ocak 2004 tarihinde kurulan Kırklar Haber, yayın hayatına haftalık olarak başladı. Gazetemiz 5 ay gibi kısa bir süre sonra günlük olarak yayınlanmaya başladı. Bu vesileyle gazetemiz, Alpkaan Eke’nin ticari kimliği ile yayın hayatına hızla devam etti.

Kırklar Haber Gazetesi 20 Kasım 2005 tarihinde vasıflı hale geldi ve ilan yayınlama hakkı kazandı. Gazetemiz fiili uygulamada hakkı olduğu halde 3 ay gecikmeli olarak (5 Şubat 2006 tarihinde) resmi ilan yayınlamaya başladı. 

11 Şubat 2007 tarihinde 24 sayfa olarak çıkan Kırklar Haber, bir süre sonra tekrar 12 sayfaya döndü. Kontenjan aktarım talepleri reddedilen Kırklar Haber’in IHA ve ANKA abonelikleri bulunuyor.

Dizgi ve grafik çalışmaları Önadım Medya Grubu’nda yapılan Kırklar Haber, 7 kişiden oluşan haberci kadrosu ile Kırklareli sokaklarında okurlarına doğru ve güncel haber sunabilmek için canla başla çalışmaya devam ediyor.

Kırklar Haber her zaman vatandaşın kalbinde atacak

Ana teması halkın anlayabileceği bir formatta gazete yayınlamak olan Kırklar Haber, vatandaşı hem bürokratik gündemden haberdar ediyor, hem de sosyal anlamda doyurucu bir kolaj bütünlüğü sunuyor. Bu haliyle Kırklar Haber, halkın nabzına daha yakın, samimi ve anlaşılır bakış açısıyla yazılı basın organları arasında en çok tercih edilen bir gazete olmaya devam ediyor. Bundan sonraki hedefi, kendi tarzını en taklit edilemez bir düzeye taşımak olacak olan Kırklar Haber, vatandaşın yüreğinde, vatandaşın yüreğiyle atan bir gazete olmayı sürdürecek.

Kırklar Haber Gazetesi sahibi Alpkaan Eke başta olmak üzere; Genel Yayın Yönetmeni Öznur Tüzün, Sorumlu Yazı Işleri Müdürü Nesrin Işık (Kurt), Sayfa Editörü Gülben Gökçen, Haber Muhabirleri; Caner Savak, Bahar Gültekin, Bahtiyar Kakan, Fahri Haber Muhabirleri Nuran Arabacılar, Kutluay Uyanık, Fahri Yazarlar; Hasan Öztürk, M.Bedri Gültekin, Selahattin Demiraco, Gündüz Görkemli ve Bayram Bıyıklı’ya ve tabiiki en vazgeçilmez dostlarımız olan, bizlerin her durumda yanında durmaktan asla vazgeçmemiş saygıdeğer okurlarımıza, bugüne kadar vermiş oldukları desteklerden dolayı sonsuz teşekkür ediyor, bundan sonra da Kırklareli’ni bekleyen güzel günleri hep beraber yaşayacağımız dileğiyle saygılar sunuyoruz. Nice 7. yıllara.....