Kırklareli 2. Amatör A grubunda heyecan devam ediyor

Kırklareli 2. Amatör A grubunda heyecan devam ediyor

Kırklareli 2. Amatör Küme A Grubu müsabakaları geçtiğimiz hafta sonu Kırklareli ve Babaeski’de oynanan maçlar ile tamamlandı. Kırklareli Toprak sahasında saat 16.00’da başlayan karşılaşmada Asılbeylispor Karakoçspor’u konuk etti. Asılbeylispor takımında geçtiğimiz haftalara oranla büyük düşüş gözlenirken, Karakçokspor rakibini 6-1 mağlup etmeyi başardı.

Kırklareli 2. Amatör A grubundaKI bir diğer karşılaşma ise Babaeski Volkanspor ile Tekspor arasında oynandı. Babaeski toprak sahasında oynana karşılaşmada tam bir dostluk havası ve her iki takım oyuncuları ve yönetecileri arasında dosltuk yaşandı. Kırklareli Tekspor takımı Babaeski’de oynanan karşılaşmada rakibi Volkanspor’u 3-0 mağlup ederek deplasmandan 3 puanı almayı başardı. Üsküpte oynanması gereken Üsküpspor ile Gençlerbirliğispor mücadelesi ise güvenlik güçlerinin gelmemesi nedeniyle başlatılamadı.

Kırklareli Tekspor 3 golle 3 puanı aldı

Kırklareli 2. Amatör A grubunda mücadele eden Kırklareli Tekspor pazar günü Babaeski’de oynanan karşılaşmada Volkanspor’u mağlup ederek 3 puanı almayı başardı. Kırklareli Tekspor takımı müsabakaya Taner Sağlam, Erdi Yaman, Sezer Özdere, Caner Tolga, Semih Yılmaz, Batuhan Büyükdere, Savaş Filiz, Nüsret Giral, Yunus Erdinç, Turgay Kaplan ve Mutlu Ikiz onbiriyle çıktı.

Mücadelenin ilk yarısı her iki takım içinde kontrollü bir şekilde geçti. Ikinci yarıda daha çok isteyen ve pozisyon bulmak için mücadele eden taraf Kırklareli Tekspor oldu. Mücadelenin 70’inci dakikasında Yunus’un ortaladığı topa kaptan Turgay’ın mükemmel zamanlamasıyla kafa golüne dönüştü. Kırklareli Tekspor bulduğu gol ile büyük sevinç yaşadı. Mücadelenin 82.’inci dakikasında yine Yunus’un ara pasıyla hareketlenen Savaş plase vuruşu ile Kırklareli tekspor takımına ikinci golü kazandırdı. Mücadelenin son dakikalarında ataklarını iyice sıklaştıran Kırklareli Tekspor takımı Nusret’in pası ve Mutlu’nun vuruşuyla üçüncü golü bularak mücadeleden 3-0 galip ayrılan taraf oldu. Mücadelede 3 gol atarak 3 puana sahip olan Kırklareli Tekspor takımı büyük sevinç yaşadı. Mücadele içinde ve mücadele sonrasında takım oyuncuları arasında diğer kulüp takımlarında örnek olması gerekn büyük bir centilmenlik yaşandı. Kırklareli Teksporlu oyuncuları galibiyetinden dolayı tebrik eden Babaeski Volaknspor oyuncuları başarılarının devamını dilediler.  Maç sonrasında Kırklareli Tekspor Kulübü Başkanı Çetin Okumuş takım oyuncularını Babaeski’nin meşhur mekanlarından Köfteci Yüksel’e götürerek takım olarak güzel bir galibiyet kutlaması gerçekleştirdiler.

Kırklareli Tekspor Kulübü Genel Sekreteri Osman Engin; “Galip geldik ama üzgünüz”

Kırklareli Tekspor’un pazar günü oynadığı karşılaşmada toprak saha zemininin bozuk olmasından dolayı her iki takım oyuncularınında sıkıntı yaşadığını dile getiren Kırklareki Tekspor Takımı Genel Sekreteri Osman Engin galip geldiklerini fakat sevinemediklerini söyledi. Engin konu ile ilgili olarak “Toprak sahanın bozuk olmasından dolayı çim sahaya alınan maçın stada gittiğimizde yeniden toprak sahaya alınmasını hayretle karşıladık. Bize gelen bilgiler maçın çim sahada oynatılacağı yönündeydi. Toprak sahanın hali içler acısıydı. Üç puandan çok bu maçta sakatlananan oyuncumuz olmadığından dolayı mutluyuz. Zira Babaeski Volkanspor takımından kaptan Aycan sakatlandı. Aldığımız bilgilere göre omuzu çıkmış ve 4-5 ay sahalardan uzak kalacağını öğrendik. Kendisine Tekspor olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Bizim için puandan çok önemli olan sporcularımızın sağlığıdır. Çim sahada aynı saatte veteranların maçı vardı. Sanırım bu maç daha önemliydi ki çim sahaya verilmişti. Biz bu karşılaşma ile amatöre verilen değeri bir kez daha gördük. Üvey evlat muamelesi görmeye devam ediyoruz. Böyle olunca da ilimiz ve çevre ilçelerimizdeki kulüplerden sporcu yetişmiyor, kulüplerimiz olduğu yerde sayıyor. Amatöre ne kadar çok önem verilirse o kadar çok sporcu yetiştirilir diye düşünüyorum. Böyle giderse Kırklareli’nde malesef takım çıkarmamızda zor olur. Çerkezköy amatöre verdiği destekle bunun semeresini aldı ve üçüncü lige çıkmayı başardı. Onları yürekten kutluyor, üçüncü ligde başarılar diliyorum. O yüzden biz sahalarımızı kapalı tutalım ya da, güzel sahalarımızda veteranları oynatmaya devam edelim. Dün bize mücadeleyi kaybetmelerin rağmen maçın başından itibaren takıma ve yöneticilere gösterdikleri ilgiden ve centilmenlikten dolayı Babaeski Volkanspor takımı ve yönetimine teşekkür ediyor, kendilerine başarılar diliyoruz.” dedi.

Kırklareli Tekspor Kulübü Başkanı Çetin Okumuş pazar günü oynanan karşılaşmanın amatörde nadir rastlanacak bir ortamda gerçekleştiğini Babaeski Volkanspor takımına gösterdikleri misafirperverlik ve centilmenlikten dolayı teşekkür etti. Ayrıca mücadelede kötü saha koşullarından dolayı sakatlanan Kaptan Aycan’a da geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi.

Karakoçspor’dan gol yağmuru

Karakoçspor takımı Kırklareli toprak sahasında Asılbeylispor ile oynadığı karşılaşmada rakibini gol yağmuruna tuttu. Mücadelenin ilk dakikalarından itibaren rakibine yüklenmeye başladı. Ilk dakikalarda gelen gol ile rahatlayan Karakoçspor takımı mücadelenin geri kalan dakikalarında bulduğu goller ile rakibini 6-1’lik farkla yenmeyi başardı. Mücadele sonrasında takım oyuncuların büyük sevin yaşadığı gözlenirken, oyuncuların glibiyet sevincini uzun süre boyunca takım arkadaşlarıyla birlikte kutladılar.

Üsküpspor- Gençlerbirliğispor maçına güvenlik güçleri engeli

Üsküpspor’un pazar günü kendi sahasında Gençlerbirliğispor ile oynanması gereken maç güvenlik güçlerinin gelmemesinden dolayı başlatılamadı. 25 dakika maçı bekleten hakem Raif Bıyıktaş bu süre içerisinde de maçta görev yapacak olan güvenlik güçlerinin gelmemesinden dolayı karşılaşmayı tatil etti. Maç ile ilgili kararı ise tertip komitesi verecek.