Kırklareli Ağız Ve Diş Sağlığı Trakya'da Bir Numara

Kırklareli Ağız Ve Diş Sağlığı Trakya'da Bir Numara

Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi il merkezi ile birlikte; tüm ilçe, belde ve köylerden gelen vatandaşların yanı sıra Trakya’nın çeşitli yerlerinden gelen hastalara da en iyi şekilde hizmet vererek, “Trakya da bir numara” olmayı sürdürüyor.

Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 11 polikliniği ile günde ortalama 300-400 civarında hastaya, sabah saat 08:30 ve 12:00 saatleri arasında poliklinik muayene, 13:30-16:00 saatleri arasında ise diş tedavileri uygulanıyor.

Halen Karakaş Mahallesi Hasan Paşa Caddesi’ndeki kiralık iş yerinde hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı merkezinin daha sağlıklı bir ortam ve iyi imkanlarla hizmet vermek amacıyla yer değiştiriceği belirtildi.  Konu ile ilgili olarak hazırlanan projenin Bakanlık tarafından bu sene içerisinde ihale edilerek ilimiz Devlet Hastanesi B blok bahçesinde bulunan boşluk araziye inşaatın başlamasının beklendiği de kaydedildi.

Elde ettiğimiz bilgilere göre yeni yapılacak hizmet binasında poliklinik sayısının 20 olması ile birlikte hergün 500-600 hastaya modern sistemli cihazlarla hizmet verilmesi bekleniyor.