Kırklareli AK Parti'den kahvaltılı istişare

AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı Akkuş Kaya Hotel'de İşadamları, Tüccarlar ve Muhtarların da katıldığı kahvaltılı istişare toplantısı düzenledi.


29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçimlere katılacak olan siyasi partiler çalışmalarını hızlandırdı. Kırklareli’nde yapılacak olan yerel seçimlere Cengiz Bağdan’ın Kırklareli Belediye Başkan Adaylığı ile katılacak olan AK Parti dün Akkuş Kaya Hotel’de kahvaltılı bir istişare toplantısı düzenledi.
Düzenlenen toplantıya, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, AK Parti İl Başkanı Ahmet İbrikçi, Merkez İlçe Başkanı Hamit Orakçı, Gençlik Kolları Başkanı İlker Kayrak, Parti üyeleri, Kırklareli’nin ileri gelen işadamları, tüccarları ve mahalle muhtarları katıldı.

* İbrikçi; “Kırklareli’nin kavuşmasına az kaldı”
Kırklareli’nin AK Parti’nin Ak Hizmetleri’ne kavuşmasına az bir zaman kaldığını belirten İl Başkanı Ahmet İbrikçi şunları kaydetti:
“Demokrasimizin gereği olarak 29 Mart’ta yerel seçimlere gideceğiz. Halkımızın önüne sandık konacak. İnşallah yapılacak olan seçimler ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı olacaktır. Kırklareli Belediye Başkan Adayımız Cengiz Bağdan ile birlikte AK Parti’nin Ak Hizmetleri’nden 30 Mart’tan itibaren yararlanacaktır.”

* Bağdan; “Hep birlikte Kırklareli’ni uçuracağız”
AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan, düzenlenen kahvaltılı istişare toplantısına katılarak destek verenler ile Kırklareli’ni uçuracaklarını kaydederek şunları söyledi.
“Biz Kırklareli’nde yeni bir hareket başlattık. Bu hareket Kırklareli’nin geleceğine yön verecek bir harekettir. Buraya gelerek bu harekete destek verdiğini görmek bizleri memnun etti. Bu destekle inşallah Kırklareli’ni layık olduğu yere getirecek kadrolar buradadır. Hepinizden önümüzdeki seçimlerde destek bekliyoruz. Yapılacak her şey Kırklareli içindir. Sayın Başbakanımızın da Kırklareli için verdiği sözler var. Yeter ki siz Kırklareli’ni alın, biz Kırklareli’ni uçurmaya hazırız dedi. Hayırlısıyla inşallah bizlerde bu güzel kadroları gördükten sonra Kırklareli’ni aldık kabul ediyoruz. Hep birlikte Kırklareli’ni uçuracağız. Kırklareli’ni layık olduğu yere hep birlikte getireceğiz”

* Bürge; “Bizler Sosyal Belediyeciliğin en iyisini biliyoruz”
Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, seçimlere kadar AK Partili olduğunu yapılan seçimlerden sonra Belediye Başkanı olması halinde AK parti Rozeti’ni bir tarafa koyarak tüm vatandaşların Belediye Başkanı olduğunu belirterek şunları kaydetti:
“Ben bir Kırklarelili olarak 1994 yılından bu güne kadar 15 yıldır Bayrampaşa Belediye Başkanlığı görevini yapıyorum. Sayın Başbakanımız ile birlikte Belediye Başkalığı döneminde birçok çalışmalarımız oldu. Bizler Sosyal Belediyeciliğin en iyisini biliyoruz. Bizim anlayışımızda Belediye Başkanlığı yok. Sizin reisiniz size hamallık yapabilendir. Sizin Belediye Başkanınız sizin hizmetkârınızdır düsturu ile yola çıkılırsa başarıya ulaşmama gibi bir şey olmaz.
AK Parti’nin Ak hizmetlerinden Kırklareli’nin yararlanması için sadece Belediye Başkanı Adayımıza iş düşmüyor. Onun çevresindeki bütün işadamlarına, bütün Muhtarlarımıza bütün sivil kuruluşlarına iş düşüyor. Kırklareli bilincini yerleştirmek istiyorsak, Kırklarel Şehitler yüzü suyu hürmetine Kırklareli’nde bir dönüm noktası istiyorsanız bana göre Belediye Başkan Adayımız Cengiz Bağdan kardeşimiz ile AK Parti İl Başkanımız ve Milletvekilimiz ile kol kola omuz omuza bir mücadele olması şart. Eyvah bir 5 yılımız daha gitti dememek için gelin şu Kırklareli’nin kaderini değiştirelim. Artık AK Belediyecileri işbaşına getirelim, Cengiz kardeşimiz ile 30 Mart’tan itibaren Bayrampaşa Belediyesi olarak dirsek temasında olarak İstanbul’daki güzelliklerle ilimizi buluşturalım.”

* Sarıçam; “Türkiye, belediyeciliği AK Parti ile öğrendi”

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam Türkiye’nin Belediyeciliğin nasıl yapılacağını AK parti ile öğrendiğini belirterek şunları kaydetti:
“Hepimiz bir gemi içerisindeyiz. Bu geminin sağlıklı ve hızlı yol alması bizi daha da mutlu eder. Bu geminin içerisinde bulunanlar eşit imkanlarda ve aynı fırsatlardan yararlanması gerekmektedir. Biz göreve geldiğimizden bugüne kadar ilimizle ilgili olarak hükümet adına yapılması gereken yatırımlarla ilgili her birini seçimlerden önce vaat ettik ve seçimlerden sonra hepsini yerine getirdik. Bizim hükümet olarak yaptığımız bu yatırımlar il sınırına geldiğinde kendisini göstermedi. Çünkü il sınırındaki yatırımlardan sorumlu olan Belediye üstüne düşeni yapmadı.
Türkiye’de Belediyeciliğin nasıl olması gerektiğini AK Parti öğretmiştir. AK Partili belediyelerin yaptığı hizmetler ortadadır. Bu hizmetlerin Kırklareli’nde de olması için sizlere büyük iş düşüyor. Tüm Kırklareli’ne Ak hizmetlerin ulaştırılması için 29 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin iyi değerlendirilmesi gerekiyor.
Kırklareli’nin çevresi nasıl değişti ise Kırklareli merkezinin de çehresinin değişmesi için sizler sandıkta Belediye Başkan Adayımız Cengiz Bağdan’ın kazanması için gayretlerinizi göstereceksiniz. Ben doğru tercihi bugüne kadar yaptığınız gibi bundan sonrada yapacağınıza inanıyorum.” (s)