Kırklareli Atatürk İlköğretim Okulu'nun bahçesi asfaltlandı

Kırklareli merkez ilçede eğitim ve öğretim vermekte olan Kırklareli Atatürk İlköğretim Okulu'nun bahçesi 26 Nisan 2009 Pazar günü asfaltlandı. Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü Başkanı Hayati Gürer, yapılan çalışmada emeği geçen başta Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş olmak üzere herkese teşekkürlerini iletti.

Kırklareli merkez ilçede eğitim ve öğretim vermekte olan, gerek kültürel ve gerekse sportif açıdan büyük başarıları bulunan Kırklareli Atatürk İlköğretim Okulu’nun beton olan bölümünün haricindeki kumluk alan 26 Nisan 2009 Pazar günü Dörtyol İnşaat A.Ş. tarafından asfaltlandı.
Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü Başkanı Hayati Gürer başta Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederek şunları kaydetti:
“Okulumuz bahçesinin bir kısmı beton ile kaplıydı. Ancak geriye kalan büyük bir kısmı da kumlu alandan oluşuyordu. Durum böyle olunca da burada eğitim ve öğretim görmekte olan çocuklarımız yazın toz-topraktan, kışında çamurdan kurtulamıyorlardı. Okul Müdürümüzün girişimleri ile geri kalan bu kumlu alana asfalt atılması sağlandı.
26 Nisan 2009 Pazar günü Dörtyol İnşaat A.Ş. tarafından okulumuzun beton haricinde kalan kumlu alanı asfalt ile kaplandı. Yapılan kaplama çalışmaları ile Minikler Basketbol Alanı, Büyükler Basketbol Alanı, Mini Futbol Sahası, Voleybol Sahası ve Tenis Kortu Alanı’nı okulumuza kazandıracağız.
Okulumuza asfalt kaplama çalylışmalarında büyük emekleri ve destekleri olan başta Kırklareli Valimiz Hüseyin Avni Coş’a, Vali Yardımcımız Zeki Koçberber’e,  Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Raif Kelep’e, Okul Müdürümüz Mustafa Akyüz’e, Spor Kulübü Yöneticileri’ne ve Okul Aile Birliği Yöneticileri’ne teşekkürlerimi sunuyorum.” (s)