Kırklareli Ay Işığı Özel Sporcular Spor Derneği kuruldu

2013 yılının son günlerinde kurulan Kırklareli Ay Işığı Özel Sporcular Spor Derneği'nin Kurucu Başkanlığı'nı Nihal Bircan, Dernek Başkan Yardımcılığı'nı Dilek İkizlerli, Dernek Sekreterliği'ni Demet Türkyılmaz, Sayman Gönül Çetiner yaparken üyeler ise Yeliz Uçan, Soner Polat ve İpek Sevim.


HABER MERKEZİ
2013 yılının son günlerinde kurulan Kırklareli Ay Işığı Özel Sporcular Spor Derneği’nin Kurucu Başkanlığı’nı Nihal Bircan, Dernek Başkan Yardımcılığı’nı Dilek İkizlerli, Dernek Sekreterliği’ni Demet Türkyılmaz, Sayman Gönül Çetiner yaparken üyeler ise Yeliz Uçan, Soner Polat ve İpek Sevim.
Kuruluş amaçlarının engelli çocuklar için daha güzel işler yapmak ve onları senede sadece 1 kere hatırlamak değil onları senenin her günü hatırlayıp onlar için daha iyi neler yapılabilir düşüncesi ile bu derneği kurmaya karar verdiklerini söyleyen Kırklareli Ay Işığı Özel Sporcular Spor Derneği Kurucu Başkanı Nihal Bircan şunları kaydetti;
“Kırklareli Ay Işığı Özel Sporcular Spor Kulübü Derneği’ni kurmuş bulunuyoruz. Derneğimiz 7 kişiden oluşuyor. Kurucu üyelerimizden ben Başkanı olmak üzere Nihal Bircan, Başkan Yardımcısı Dilek İkizlerli, Sekreterimiz Demet Türkyılmaz, Saymanımız Gönül Çetiner, Üyemiz Yeliz Uçan, Soner Polat ve İpek Sevim Kurucu üyelerimizden. Bu sadece spor aktivitelileri oluşan bir dernek değildir. İleriye dönük çocuklara yönelik güzel projelerle yapak istediğimiz ve hayırlı işler yapmak istediğimiz güzel bir dernek olacaktır.”
Kırklareli Ay Işığı Özel Sporcular Spor Derneği Sekreteri Demet Türkyılmaz, derneği engelli çocukların sesi olmak, onlar için engelleri ortadan kaldırmak ve onlar için neler yapabiliriz düşüncesi ile bu derneği kurduklarını belirtti.
Kırklareli Ay Işığı Özel Sporcular Spor Derneği Sekreteri Demet Türkyılmaz; “Başkanımızın söylediği gibi amacımız sadece çocukları sporla ilgili değil daha özel ilgili olan işlerle alakalı bazı projeler yapacağız. Onları biraz daha zaman içersinde yayıyoruz. Tabi ki önce halkımız ve Engelli Çocuklarımıza önem veren özen gösteren insanlarla bu yola çıkmak istiyoruz. Bizim amacımız sadece Engelli çocuklar için bir şeyler yapmak ve inanıyoruz ki bu yola çıktığımız arkadaşlarımızla çok güzel işler yapacağız” dedi. (Kadir Sinici)