Kırklareli BBP yarınki cenaze töreni için otobüs kaldıracak

BBP Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun yarın yapılacak olan cenaze törenine katılmak üzere bu akşam saat 24.00'te otobüs kaldırılacak.

Seçim çalışmaları kapsamında 25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş’ta geçirdiği Helikopter kazası sonucu hayatını yitiren Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu için yarın ilkönce TBMM’de ardından da Ankara Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlenecek.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırklareli İl Başkanı Hakan Aytaç Kaya yarın yapılacak olan törenlere katılmak için bu akşam saat 24.00’te otobüs kaldırılacağını belirterek katılmak isteyenleri davet ederek şunları kaydetti:
“Genel Başkanımız merhum Muhsin Yazıcıoğlu için yarın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) tören düzenlenecek. Düzenlenecek resmi törenin ardından öğle namazını müteakiben Ankara Kocatepe Camii’nde düzenlenecek olan cenaze namazının ardından BBP Genel Merkezi’nde dua okutulacak.
Bizde yarın yapılacak olan törenlere katılmak üzere bu akşam saat 24.00’de bir otobüs kaldıracağız. Törenlere katılmak isteyenleri davet ediyoruz.” (s)