Kırklareli Belediye Başkanlığı'ndan Türk Kızılay'ına destek

Kırklareli Belediyesi tarafından Türk Kızılay'ına destek olmak amacıyla 20-21 Temmuz 2009 tarihlerinde Kan Bağışı Kampanyası düzenleniyor.


HABER MERKEZİ
Yapılacak olan kampanya ile ilgili olarak Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:
“Her yıl 14 Haziran tarihinde tüm dünyada çeşitli etkinliklerle kutlanan “Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü”nde bizde varız dedik. Kırklareli Belediye Başkanlığı olarak gönüllü kan bağışı yapmak isteyecek çalışanlarımızla birlikte kan bağışında bulunmak için önce Türk Kızılayı Kırklareli Şubesi’ne, ardından Türk Kızılay’ı Edirne Kızılay Kan Merkezine başvurduk. Biliyoruz ki bir gün, verdiğimiz bir ünite kan en sevdiğimize gerekli olabilir.
18-65 yaş aralığında, ağırlığı 50 kg üzerinde, önemli bir sağlık sorunu olmayan kan merkezine kan vermek için gelen her birey yapılan muayenede sağlığı ve hemoglobin düzeyi uygunsa 3 ayda 1 kez, yılda toplam 4 kez kan bağışında bulunabiliyor.
Biz Kırklareli Belediyesi çalışanları, 20 Temmuz 2009 Pazartesi günü 09.30-17.00 saatleri arasında Belediye Meclis Toplantı Salonu,  21 Temmuz 2009 Salı günü 09.30-17.00 saatleri  arasında Belediyemiz Şantiyesi’nde  Sosyal Sorumluluk Projelerimiz kapsamında, “Kanımızın yetmemesi kanımıza dokunuyor, birbirimize ihtiyacımız var” diye çağrıda bulunan, Türk Kızılay’ına “Kırklareli Belediye Başkanlığı yanınızda”  diyerek omuz vermekten gururluyuz. Dileyen tüm hemşehrilerimiz belirtilen tarihlerde gönüllü kan bağışçısı olara bize katılabilir.” (s)