Kırklareli Belediye Meclisi'nden Vali Coş'a ziyaret

Kırklareli Belediye Meclis Üyeleri 2009 – 2014 dönemi ilk toplantısının ardından Vali Hüseyin Avni Coş'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kırklareli Belediye Meclisi 6 Nisan Pazartesi günü yerel seçimler sonrası yaptığı il Belediye Meclisi toplantısının ardından Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş’a nezaket ziyaretinde bulundu.Meclis Başkanı Cavit Çağlayan’ı bir süre makamında ağırlayan Vali Coş daha sonra Kırklareli Valiliği Atatürk Toplantı salonunda tüm Belediye Meclisi Üyelerinle sohbet etti. Vali Coş yaptığı konuşmada; “Seçimler demokrasinin bayramı gibidir. Yapılan seçimlerde halk sizleri tercih etti. İlimiz için en iyisini yapmaya çalışacağınıza inanıyorum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarımızda bir birimize destek olacağız. Hepinize hayırlı olmasını diliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
Vali Coş’un konuşmasının ardından konuşma yapan Başkan Çağlayan; “Yaptığımız çalışmalarda Valimiz desteğini bizlerden esirgemedi. Bundan sonraki çalışmalarımızda da desteğe ihtiyacımız olduğunda ve desteği kendisinden talep ettiğimizde kanunlar çerçevesinde elinden geleni yapacağına inanıyorum” dedi.(ay)