Kırklareli Belediyesi Çanakkale'ye gezi düzenliyor

Kırklareli Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Çanakkale'ye gezi düzenliyor. Bu yılki ilk turlar 14-15 Mart tarihlerinde yapılacak. Tura katılabilmek için başvurular bu hafta Pazartesi günü başladı.

Kırklareli Belediyesi Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürü Hikmet Karacak Kırklareli Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Çanakkale turların ilkinin bu yıl 14-15 Mart tarihlerinde gerçekleştirileceğini açıkladı.
“Belediyemiz her yıl maddi imkansızlar ya da olası sebeplerle Hemşehrilerimizin görmediği bölgelerimizi göstermek, Vatan toprağının her karışının ne denli zor şartlarda düşman işgalinden kurtarıldığını yerinde yaşatmak adına, Kırklareli Belediye Başkanımız Av. Cavit Çağlayan'ında katılımıyla Sosyal Sorumluluk Projelerimiz kapsamında Ücretsiz Kültür Gezileri düzenliyor” diyen Karacak; “18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi Anma ziyaretimizin bu yıl ki turları 14-15 Mart 2009 tarihlerinde yapılacaktır” dedi.
Karacak; “Geçtiğimiz yıllarda katılım sağlayamayan Hemşehirlerimize imkân sağlanacak, bu bölgeyi hiç görmemiş ve  bilgi sahibi olmak isteyen hemşehrilerimize öncelik tanınacaktır” dedi.
Kayıtların 16 Şubat Pazartesi günü başladığı belirtilirken, 5 Mart tarihinde sona ereceği ifade edildi.
Katılmaya imkân kazanan kişilerin 6 Mart günü Belediye binasının girişinde açıklanacağı söylendi.
İsimleri ilan edilen kişilerin 9 Mart’ta Belediye Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden biletlerini teslim almaları gerekiyor. (mc)