"Kırklareli Belediyesi CHP'nin değil, artık hepimizin belediyesidir"

'Kırklareli Belediyesi CHP'nin değil, artık hepimizin belediyesidir'

Kırklareli Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Resul Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nden 11. sıradan Belediye Meclis üyeliğine aday olmuş ve 29 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçimler sonucunda Belediye Meclis üyesi olarak seçilmişti. Geçtiğimiz gün mazbatasını alan Yıldırım, gazetemize yaptığı açıklamada Kırklareli halkına teşekkür ederek; “Seçim artık sona erdi. ‘Senin partim, benim partim” demenin hiçbir anlamı yok. Kırklareli Belediyesi CHP’nin değil, artık hepimizin belediyesidir” dedi.

“Kırklareli halkı tercihini yapmıştır”

Kırklareli Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı olarak yerel seçimlerden önce, özellikle esnaf kesiminden büyük destek ve talep alan, böylece Belediye Meclis üyeliği için aday olmaya karar veren Resul Yıldırım, CHP’den 11. sıradan aday oldu ve 29 Mart’da yapılan yarışta, Meclise girmeyi başardı. 1 Nisan Çarşamba günü Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ve diğer Meclis üyeleri ile birlikte mazbatasını alan Yıldırım konu ile ilgili olarak gazetemize şunları kaydetti;

“29 Mart Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerde, Kırklareli halkı teveccüh göstererek, tercihini yaptı ve bizleri belirledi. Kendi adıma şunu söylemeliyim ki; oy veren de, vermeyen de seçimini yapmıştır. Artık bundan sonra bize düşen görev; öncelikli hizmetlerin getirilmesi anlamında, Belediye Başkanımız Sayın Cavit Çağlayan’ın yanı sıra, biz Belediye Meclis üyelerinin de elinden geleni yapması olacaktır.”

“Herkes üzerine düşen görevi yapacaktır”

Yıldırım, açıklamasında Kırklareli halkına teşekkür ederek; “Sorumluluğunu üstlendiğim ve bana her daim destek olan esnaf camiam ile tüm Kırklareli’ne teşekkür ediyorum.

Hayırlı olacağına inandığım için bu görevi aldım. Ben ve Kırklareli Belediyesi’nin yeni dönem Meclis üyelerinin tümü de 5 yıl boyunca görevlerini layıkıyla yerine getirecektir” dedi.

Yıldırım açıklamalarını şu sözlerle tamamladı; “Artık seçim bitmiştir. ‘Senin partim, benim partim” demenin hiçbir anlamı yok. Kırklareli Belediyesi CHP’nin değil, artık hepimizin belediyesidir. Neler yapılması gerekiyorsa, herkes üzerine düşen görevi yapacaktır.”