Kırklareli Belediyesi, ‘Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü'nde "bizde varız" dedi

Kırklareli Belediyesi, ‘Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü'nde 'bizde varız' dedi

Kırklareli Belediye Başkanlığı, gönüllü kan bağışı yapmak isteyen çalışanları ile birlikte kan bağışında bulunmak için önce Türk Kızılayı Kırklareli Şubesi'ne, ardından Türk Kızılay'ı Edirne Kızılay Kan Merkezine başvurdu. “Biliyoruz ki bir gün, verdiğimiz bir ünite kan en sevdiğimize gerekli olabilir.” diyen Belediye çalışanları, bu davranışı ile birçok kuruma örnek oldu.                       

Belediye çalışanları yaptıkları açıklamalarda;

“18 - 65 yaş aralığında, ağırlığı 50 kg üzerinde, önemli bir sağlık sorunu olmayan kan merkezine kan vermek için gelen her birey yapılan muayenede sağlığı ve hemoglobin düzeyi uygunsa 3 ayda 1 kez, yılda toplam 4 kez kan bağışında bulunabiliyor.

Biz Kırklareli Belediyesi çalışanları,

20.07.2009 Pazartesi günü 09.30 - 17.00 saatleri arasında Beld. Meclis Toplantı Salonu ve 21.07.2009 Salı günü 09.30 - 17.00 saatleri arasında Belediyemiz Şantiyesinde, kan bağışında bulunacağız.

Sosyal Sorumluluk Projelerimiz Kapsamında, ''Kanımızın yetmemesi kanımıza dokunuyor, birbirimize ihtiyacımız var.'' diye çağrıda bulunan, Türk Kızılay'ına ''Kırklareli Belediye Başkanlığı yanınızda''  diyerek omuz vermekten, gururluyuz.

Dileyen tüm hemşehrilerimiz belirtilen tarihlerde gönüllü kan bağışçısı olara bize katılabilir” diyerek herkese çağrıda bulundular.