Kırklareli Belediyesi'nden engelli vatandaşa anlamlı hediye

Kırklareli Belediyesi'nden engelli vatandaşa anlamlı hediye

“Engelli Hemşerilerimle, Engelleri Aşacağız’’ Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, engelli bir vatandaşımıza Kırklareli Belediyesi tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi.

19 Haziran Cuma günü, maddi imkânları olmayan babaanne ve torun evlerinin bahçesinde Belediye Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Zabıta yetkililerini görünce oldukça duygulandılar.

13 yaşındaki Remzi Turalı, karşısında belediye yetkililerini ve hediye olarak getirilen tekerlekli sandalyeyi görünce büyük bir sevinç yaşadı. Remzi Turalı’nın babaannesi Cemile Turalı yaptığı açıklamada; “Remzi, anne ve babası onu terk ettiğinden beri içine kapandı ve çok az konuşmaya başladı.

Ancak belediyemizin yetkililerini ve hediyelerini görünce ‘Bak gördün mü geldiler’ diyerek sevinçle bağırdı. Ben çok yaşlıyım. Kendime bile bakamazken torunumu kaldırıp bir yerlere sırtımda götürebilmem imkânsızdı.      

Kırık bir araba vardı. Onunla idare ediyorduk. Bu yüzden evden dışarı çıkamıyorduk. Cavit Başkanımızdan Allah razı olsun. O gerçekten gönüllerin Başkanı. Kırklareli halkı onu çok sevmekte haklıymış. Bugün buna yürekten inandım. Dürüst , yapamayacağı sözü asla vermeyen ve verdiği sözü de tutan gerçekçi ve dimdik bir başkanımız var.” dedi.

Başkan Çağlayan’da personel aracılıyla aileye gönderdiği mesajda; “Dilerim bu tekerlekli Sandalye 13 yaşında engelleri birlikte aşmak için birlikte adım attığımız, Remzi’nin geleceğine katkı, hayallerini gerçekleştirmesi yolunda adım ve umut olur’’ dedi.