Kırklareli Belediyesi, Türk Kızılayı'nın yanında

 Kırklareli Belediyesi Türk Kızılayı'nın yardım çağrısına kayıtsız kalmayarak üçüncü kez 'Biz Yanınızdayız' diyerek destek veriyor.



HABER MERKEZİ
Türk Kızılayı’nın çağrısına üçüncü kez “Biz yanınızdayız” diyerek destek veren Kırklareli Belediyesi 11 Ekim 2010 Pazartesi günü Kan Bağışı Kampanyası düzenliyor.
Yapılacak olan Kan Bağışı Kampanyası ile ilgili olarak Kırklareli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:
“Kırklareli halkımız ve bizler, Türk Kızılayı’nın yardım çağrısına üçüncü kez “Biz yanınızdayız” diyoruz.
Sosyal Sorumluluk Projelerimiz kapsamında; çalışanlarımız ve Kırklareli Halkımız ile birlikte, “Birbirimize ihtiyacımız var” sloganıyla yola çıkan Türk Kızılay’ımıza, “3. kez Kırklareli Belediye Başkanlığı ve Kırklareli Halkı yanınızda” diyerek, omuz vermekten gururluyuz.
Biliyoruz ki bir gün, verdiğimiz bir ünite kan en sevdiğimize ya da ailemize gerekli olabilir. 18-65 Yaş aralığında, ağırlığı 50 kg üzerinde, herkes kan bağışında bulunabilir.
11 Ekim 2010 Pazartesi günü sabah 09.30 akşam 17.00 saatleri arasında Kırklareli Belediyesi Meclis Salonu Grup Toplantı Odası’nda gönüllü olarak Kan Bağışı’nda bulunabilirsiniz. Tüm halkımızı yanımızda olmaya davet ediyoruz.” (s)