Kırklareli Belediyesinin Misafirleri Eksik Olmuyor
Kırklareli Yayla Kültür ve Sanat Alanı, 23 Mayıs Pazartesi günü İstanbullu ziyaretçilerini ağırladı. Şişli Belediyesi Cumhuriyet Toplum Merkezi'nden çok sayıda misafir, Kırklareli'ye konuk olarak Atatürk Evi ile Ali Rıza Efendi Kültür Evi'ni gezdi.
Daha sonra Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun eşi Sibel Kesimoğlu tarafından Yayla Parkı’nda ağırlanan misafirler, günün ilerleyen saatlerinde şehir genelinde tura çıktılar.
Kırklareli şehrini çok beğendiklerini söyleyen misafirler “Özellikle Atatürk evi ve Ali Rıza Efendi Kültür evi Kırklareli’yle özdeşleşmiş. Burada Kırklareli halkının bir kez daha Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgisini yakından görme fırsatımız oldu. Sayın Belediye Başkanımızın ‘Kırklareli şehrinde herkesin nabzı Mustafa Kemal diye atar” diye boşu boşuna söylemediğini gördük. Kırklareli’nin mutlaka gezip görülmesi gerektiğine daha çok inandık. Bundan sonra mutlaka yine geleceğimizi düşünüyoruz” dediler. (B.Mercan)