Kırklareli Bilardo İl Temsilciliği'nin girişimleri ile 3. Büyük Bilardo Turnuvası bugün Babaeski'de başlıyor

Kırklareli Bilardo İl Temsilciliği'nin girişimleri ile 3. Büyük Bilardo Turnuvası bugün Babaeski'de başlıyor

Kurulduğu ilk günden bu yana Kırklareli’de Bilardo sporunun gelişmesinde ve geliştirilmesinde ön ayak olan Kırklareli Bilardo Il Temsilciliği’nin girişimleri ile Babaeski Tarım Festivali’nde Bilardo Turnuvası düzenleniyor.

Babaeski Belediyesi’nin katkıları ile bu yıl 39.’su gerçekleştirilecek olan Babaeski Tarım Festivali kapsamında düzenlenecek olan turnuvaya Kırklareli genelinden çok sayıda amatör ve profesyonel bilardo severin katılması bekleniyor.

Kırklareli Bilardo İl Temsilciliği tarafından bu yıl içerisinde düzenlenecek olan 3. Bilardo Turnuvası olan Babaeski Tarım Festivali Bilardo Turnuvası’nın bugün başlayarak, festivalin son gecesinde final karşılaşması ile şampiyonların belirlenmesi hedefleniyor.

Düzenlenen turnuva ile ilgili olarak Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı’ya teşekkürlerini sunan Kırklareli Bilardo İl Temsilcisi Üzeyir Onur Koçtürk yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Kırklareli Bilardo İl Temsilciliği olarak 3. büyük turnuvamızı Babaeski Belediyesi’nin katkılarıyla yapıyoruz. İlk turnuvamızı geçtiğimiz Ocak ayında Kırklareli’de gerçekleştirdik.

2.si Lüleburgaz Belediyesi’nin büyük desteği ile organize edilen Trakya Şampiyonasıydı. 3.sü ise bugün başlayacak ve finalinin festivalin son günü oynanacağı Babaeski Tarım Festivali kapsamındaki şampiyonamız. Kırklareli Bilardosu bu sene Kırklareli, Babaeski ve Lüleburgaz Belediyeleri’nin katkılarıyla gelişmiştir.

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ın desteği ile sporcularımızı ilk defa Türkiye Şampiyonası’na yolladık. Lüleburgaz Belediyesi’nin büyük desteğiyle Bahar ayında bir Trakya Şampiyonası düzenledik ve şu anda Babaeski Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Hacı’nın desteği ve kişisel ilgisi ile festival kapsamında bir il şampiyonası düzenliyoruz. Bilardo gibi bir amatör sporda destek verilmeden başarı elde edilmesi çok zordur.

Bizde yerel yönetimlerden aldığımız desteği hep yanımızda hissetmekten çok mutluyuz. Bu sebeple bilardo sporuna destek verdiği için Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı’ya şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.