‘Kırklareli Bilişim' yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor

‘Kırklareli Bilişim' yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor

16.11.2009 Pazartesi günü ‘Kırklareli Bilişim’ yeni dükkanında hizmete açıldı. Saat 12.00’da gerçekleştirilen mağaza açılışına KSMMMO Başkanı Burhan Üstünkol ile birlikte çok sayıda davetli ve vatandaş da katıldı. Geçtiğimiz pazartesi günü gerçekleştirilen açılışa Önadım Medya Grubu olarak mecburi sağlık sebeplerinden katılamadığımızdan dolayı, “Kırklareli Bilişim”i yeni yerinde ziyaret ederek, tebriklerimizi sunduk.

“Kırklareli Bilişim” sahibi Emre Dal, kendilerine gerçekleştirdiğimiz nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken açılışı yapılan mağaza hakkında bizlere bilgiler verdi.

Emre Dal, yaptığı konuşmada öncelikle muhabir arkadaşımız Semih Arabacılar’ın sağlık durumunu sorarken, kazadan duyduğu üzüntüyü de dile getirdi. Semih’e geçmiş olsun dileklerinde bulunan Dal, genç muhabirin tahlihsiz bir kaza yaşadığını ve en kısa zamanda ayağa kalkmasını gönülden arzu ettiğini belirtti.

“Kırklareli Bilişim” ile ilgili olarak yaptığı konuşmada ise her zaman üstün hizmet anlayışı ile çalıştıklarını dile getirerek şimdiye kadar Kırklareli için teknolojik bazda en iyi, en yeni ve en kaliteli ürün ve hizmetleri Kırklareli halkına sunduklarını ve bundan sonra da sunmaya devam edeceklerini belirtti.

‘Kırklareli Bilişim’ adı altında 5 aylık bir şirket olduklarını ifade eden Dal, daha önce Karacaibrahim Mahallesi, Mustafa Kemal Bulvarı Saray Apartmanı’nda ikamet ettiklerini söyleyerek şimdi ise Karacaibrahim Mahallesi, Mustafa Kemal Bulvarı Grand Şampiyon Hersekli Otel karşısındaki sokakta faaliyet göstereceklerini sözlerine ekledi.

“Kırklareli Bilişim” sahibi Emre Dal, yaptığı konuşmaya şu cümlelerle devam etti; “Her geçen gün teknoloji pazarına yeni ürünler dahil oluyor. Teknolojiye Kırklareli’mizde de hızlı bir talep artışı var ve bizler vatandaşların isteklerini karşılamak için elimizden geleni üstün çaba ve gayretle yapmak istiyoruz.

Son yıllarda bilgisayar alanında yazınsal ve görsel iletişime olan ilgi arttı. Modern çağda teknolojinin nimetlerinden yararlanmamak nerede ise imkansız. Bu açıdan bizler teknoloji alanındaki gelişim ve değişimleri takip ederek, hizmet çıtamızı en yükseklere taşımak istiyoruz.

Daha önce 50 metrekarelik bir yerde verdiğimiz hizmeti artık 250 metrekarelik bir dükkanda sunabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dükkanımız Kırklareli halkına hayırlı olsun. “Kırklareli Bilişim” olarak donanım, yazılım, web tasarım, web hosting, domain, e-ticaret uygulaması, kurumsal kimlik oluşturma, kurumsal alt yapı ve destek, online kurumsal yazılımlar, teknik servis, güvenlik sistemleri, makinalı toner dolumu, kartuş dolumu ve bilgisayar satış alanlarında hizmet vermeye devam edeceğiz. Bizlere manevi olarak destek olan herkese teşekkür ederim.

‘Kırklareli Bilişim’ yeni yerinde Kırklareli halkının hizmetinde olmaya bundan sonraki zamanlarda da devam edecektir.”