Kırklareli bir yıldız daha uğurladı

Kırklareli bir yıldız daha uğurladı

5 yıldır Halkbankası Kırklareli Şubesi Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren Nesibe Geçit’in hizmet süresini tamamlamasıyla Kırklareli, bir yıldızını daha uğurlamak zorunda kaldı.

Şubeye gelen bütün vatandaşlara bir müşteri gözüyle değil, bir misafir sıfatıyla yaklaşmayı görev edinmiş olan Nesibe Geçit, hep bir adım önde olma felsefesiyle koordine ettiği banka personeli ile başarılı bir çalışma hayatına imza atmıştı.

Kırklareli Şubesi’nde bankanın dekorasyonundan, işleyişine kadar birçok yeniliğin oluşumunda önderlik eden Geçit, birçok opsiyona sahip olan Halkbankası’nın genel prosedür ve müşteri anlayışını da Kırklareli Şubesi’nde özveriyle uygulamış bir yöneticiydi.

Gerek esnafımıza sanayicimize ve girişimcilerimize, gerekse ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bankanın politikası çerçevesinde elinden geldiğince yardım etmeyi bir misyon olarak üstlenen Geçit, bu hizmet anlayışıyla tüm Kırklareli’nin takdirini toplamıştı. Ayrıca Hasan Kiraz önderliğindeki Kırklareli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile birlikte esnafımızın, tabir-i caizse derdine derman olan Nesibe Geçit, ilimizdeki görevi süresince vatandaşlarla iyi ilişkiler içerisinde olmuş bir liderdi. Kırklareli’nde esnaf, sanayici, mudi ile bütünleşerek Halkbankası’nın gerçekten halkın olduğunu uygulamaları ile beyinlere yerleştirdi.

Halkbankası Kırklareli Şubesi’nin yeni müdürü Erkan Özkeskin

Geçit’in ardından yerine atanan Halkbankası Malkara Şube Müdürü Erkan Özkeskin yapmış olduğu açıklamada, 1 yıldan bu yana Malkaralılara hizmet ettiğini, bundan sonra da Nesibe Geçit’in bıraktığı yerden yine aynı özveriyle Kırklarelililere hizmete devam edeceğini ve bundan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Özkeskin; “Bizim için yer ve mekandan çok hizmet ettiğimiz potansiyel ve o potansiyelin memnuniyeti önemlidir. Daha önce de olduğu gibi Halkbankası’na işlem yapmaya gelmiş her vatandaş, bizler için müşteri değil, misafirdir.” dedi.

Anadolu Üniversitesi Iktisat mezunu olan Özkeskin, 1986 yılından itibaren bankacılık sektöründe yer aldığını ifade etti. Aynı zamanda Edirne’li olan Erkan Özkeskin, ilk görev yerinin Demirköy ilçesi olduğunu söyleyerek, 1 yıldan bu yana da Malkara’da görev yaptığını söyledi. Türkiye’nin değişik bölgelerinde hizmet veren Özkeskin, 2001 yılından bu yana yöneticilik yaptığını ve bundan sonra Kırklareli Şubesi’nde, yine Halkbank ailesi olarak Kırklarelililere hizmetin en iyisini vereceklerini sözlerine ekledi.