Kırklareli'de Ekmeksiz Ev kalmayacak

'Askıya Bir Ekmekte Sen Koy' ve 'Kırklareli'de Ekmeksiz Ev Kalmasın' sloganlarıyla kampanya başlatan öğrencilere Kırklareli Belediyesi sahip çıktı.

HABER MERKEZİ

“Askıya Bir Ekmekte Sen Koy” ve “Kırklareli’de Ekmeksiz Ev Kalmasın” sloganlarıyla kampanya başlatan öğrencilere Kırklareli Belediyesi sahip çıktı.

Kırklareli Kız Teknik ve Meslek Lisesi Halkla İlişkiler Alanı öğrencileri tarafından, “Askıya Bir Ekmekte Sen Koy” kampanyası, Kırklareli Belediye Başkanlığı’nın desteği ile başladı.

 Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Belediye Başkanlığı’nın da desteklediği kampanya ile kentteki ihtiyaç sahibi vatandaşların fırınlardan ücretsiz ekmek alabileceğini söyledi.

 Başkan Kesimoğlu; “Öğrencilerin sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırladığı kampanyayla, kentteki fırınlarda ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz ekmek alabilmesi için özel bölümler ayrıldı. Kırklarelili vatandaşlar evlerine alacakları ekmeklerin yanında, diledikleri kadar fazla ekmek alıp, fırınlarda ayrılan bölümlere bırakabilirler. Öğrencilerimiz kampanyayı tanıtırken oldukça heyecanlıydılar. Bizde öğrencilerimize Kırklareli Belediye Başkanlığı olarak maddi ve manevi destek vermeye hazır olduğumuzu söyledik. Kampanya başladı ve tüm Kırklarelili vatandaşların desteğini bekliyoruz” dedi. (Savaş Eskici)