Kırklareli'de Sosyal Güvenlik Hizmetleri'nin kapsamı genişliyor

Kırklareli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Lüleburgaz ve Vize Merkez Müdürlükleri'nde verilmekte olan 4B İşlemleri'ne ek olarak hizmet potansiyelinin arttırıldığı belirtilerek şunlar kaydedildi:  


HABER MERKEZİ

“Lüleburgaz ve Vize ilçelerinde kurulu Merkez Müdürlüklerine 4B (Kendi nam ve hesabına çalışanlar ile Tarım Sigortalıları) aktif sigortalı dosyaları devredileceğinden, Merkezlerimizde halen verilmekte olan 4B işlemlerine ek olarak hizmet potansiyeli arttırılarak 25 Ekim 2010 tarihinden itibaren aşağıda belirtilen hizmetler de verilmeye başlanacaktır.
“Tarım Tevkifat, 4b Hizmet Bildirimleri, Yersiz Prim Ödemeleri, Maluliyet ve Sevk Talepleri, Sigortalılık Giriş ve Çıkış İşlemleri, Prim Aktarma İşlemleri” sigortalılarımızın yerinde, kaliteli hizmet alabilmeleri için anılan tarihten itibaren ilgili Merkezlere müracaatları gerekmektedir.
4A aktif sigortalılarımızın adı geçen merkezlere dosya devir çalışmaları devam etmekte olup, kısa süre içinde sonuçlandırılması planlanmaktadır. Çalışmalarımız sonuçlandığında kamuoyu bilgilendirilecektir.” (s)