Kırklareli'den Kral geçti

* Türk Futbol Tarihi'nin efsanevi futbolcularından, futbol oynadığı zamanda Türk Milli Takımı'nın değişmez forvetlerinden olan 'Kral' lakaplı Tanju Çolak Kırklareli'ne gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.  

HABER MERKEZİ
Türk Futbol Tarihi’nin en çok gol atan futbolcularından, Türk Milli Takımı’nda forvet olarak senelerce görev alan “Kral” lakaplı efsanevi futbolcu Tanju Çolak, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın Özel Kalem Müdürü Ahmet Rasim Yavaş’ın davetlisi olarak 30 Ekim 2009 Cuma günü akşamı Kırklareli’ne geldi.
Geceyi Kırklareli’nde geçiren Tanju Çolak’a, 31 Ekim 2009 Cumartesi günü saat 09.30’da Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın Özel Kalem Müdürü Ahmet Rasim Yavaş tarafından İzabella Pizza’da kahvaltı verildi.
Kahvaltı’da Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın Özel Kalem Müdürü Ahmet Rasim Yavaş ve Tanju Çolak’ın ile birlikte Çolak’ın Genç Milli Takımı’ndan arkadaşı olan Kadir Sünnetçiler, Vali Yardımcısı Abdurrahman İnan, Kırklareli Gençlik Spor Müdürü Vekili Süleyman Çetin, Bedensel Engelliler Spor Başkanı Erol Gökçe, Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Trakya’da Yeşilyurt Gazetesi İmtiyaz sahibi Elmas Cankurt, ve iş adamları, Ali Taşkın, Ertan Özbek, Murat Toklucu bulundular. (dy)