Kırklareli derbisine bu görüntüler yakışmadı

Kırklarealispor.: 0- Kırklareli Sanayispor: 0 * Kırklarelispor ile Kırklareli Sanayispor arasında dün saat 14.30'da Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda yapılan ve 0-0 beraberlikle sonuçlanan maçın sonrasında çıkan olaylar tepki ile karşılandı.


HABER MERKEZİ
Kırklareli Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Kırklarelispor ile Kırklareli Sanayispor dün saat 14.30’da Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Centilmenlik içerisinde başlayan karşılaşmada her iki takım zaman zaman rakip kaleye ataklar düzenleyerek gol aradı. Ancak karşılıklı geliştirilen ataklar bir türlü istenen sonucu vermeyince maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.
Maçın ikinci yarısına da istekli ve hırslı başlayan her iki takım oyuncuları da zaman zaman birbirlerine sert müdahalede bulundular. Hakemin zamanında yapılan hareketlere müdahale edememesi sonucunda maçın sonlarına doğru gergin bir ortam oluştu. Maç bu şekilde devam ederken, her iki takım oyuncuları da istedikleri gole bir türlü ulaşamadılar.
* “Hakemin bitiş düdüğü ile ortalık karıştı”
Hakem maçın bitiş düdüğünü çalarak, maçın 0-0 sona erdiğini ilan etmesinin ardından Kırklarelisporlu futbolcular hakeme itirazlarda bulundu. Hakem kendisine yapılan itirazların sonucunda Kırklarelisporlu bir oyuncuya Kırmızı Kart göstermesi ile birlikte ortalık birden karıştı. Her iki takım oyuncuları ve yöneticileri arasında sözlü başlayan tartışmalar, fiili müdahaleye doğru gidince emniyet güçleri olaya müdahalede bulunarak her iki takım oyuncularını birbirinden ayırdı.
* “Bu olaylar Kırklareli Derbisi’ne yakışmadı”
Hafta sonlarını sporla değerlendirmek üzere stadyuma gelen vatandaşlar, gayet centilmen bir havada başlayan karşılaşmanın sonucunda böyle olayların yaşanmasını tasvip etmediklerini belirterek, “Bu olaylar ilimizin iki güzü de kulübü arasında yaşanmış olmasından dolayı çok üzüldük. Kırklareli derbisine yakışmayan bu görüntüleri kınıyoruz” dediler.