Kırklareli Devlet Hastanesi'ni Karanfillerle donattılar

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'nin dünyaya gelişi münasebetiyle kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kırklareli İl Müftülüğü görevlileri Devlet Hastanesi'ni Karanfillerle donattı.

Kırklareli İl Müftülüğü tarafından Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’nin dünyaya gelişi münasebetiyle tüm İslam Alemi’nde olduğu gibi ilimizde de çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
Bu etkinlikler kapsamında dün saat 14.30’da Kırklareli Devlet Hastanesi’ni; Kırklareli İl Müftülüğü Şube Müdürü Ali Çelik, Hızırbey Camii İmamı Ali Kutlugün, Karakaşbey Camii İmamı Mehmet İleri, Kuran Kursu Öğretmenleri Emine Öztürk, Nimet Kaynar ve Firdevs Şimşek ziyarette bulundular.
Ziyaret için hastaneye gelen grup hastane bahçesinden başlayarak herkese ellerindeki karanfilleri dağıtmaya başladılar. Daha sonra hastane içerisine giren grup burada Hastane Başhekimi Opr. Dr. Metin Kurtoğlu ve Hastane Müdürü Nazife Oktar’ı da ziyaret ederek onlara da birer Karanfil verdiler.
Tek tek hastane servislerini gezerek burada yatmakta olan hastaların hal ve hatırlarını soran gruptakiler ellerindeki Karanfilleri, burada görevli personele, doktorlara ve yatmakta olan hastalara vererek kelimenin tam anlamı ile hastaneyi Karanfillerle donattılar.
Hızırbey Camii İmamı Ali Kutlugün yapılan ziyaretlerin amacının Peyfamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in dünyaya gelişi dolayısıyla kutlanan Kutlu Doğum Haftası kapsamında gerçekleştiğini belirtti. Kutlugün Peygamber Efendimizin her fırsatta hastaları ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorduğunu ifade ederek, kendilerinde zaman zaman hastalara bu türden ziyaretleri gerçekleştirdiklerini dile getirdi. (s)