Kırklareli Fenerbahçeliler Derneği 26 öğrenciyi sevindirdi

Kırklareli Fenerbahçeliler Derneği 26 öğrenciyi sevindirdi

Kırklareli Fenerbahçeliler Derneği geçtiğimiz Pazar günü il merkezimizdeki ilköğretim okullarında okuyan 7. ve 8. öğrencilerinden 26 kişiyi Fenerbahçe-Eskişehirspor karşılaşmasına götürdü. Saat 10.30’da Kırklareli Fenerbahçeliler Derneği önünde toplanan dernek üyeleri ve 26 kişiden oluşan öğrenci grubu, kendilerine tahsis edilen otobüse binerek Fenerbahçe-Eskişehirspor karşılaşmasını izlemek için İstanbul’a hareket etti.

Kırklareli Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Tuğtekin Işıklap gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik hakkında şunları söyledi; “Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sosyal sorumluluk projesi kapsamında; Trakya’da bulunan Fenerbahçeliler derneklerinin 7. ve 8. sınıflarda okuyan başarılı ve Fenerbahçeli öğrencilerden oluşan ve daha önce maça gitme imkanı olmayan çocuklara, 300 bilet temin edilerek öğrencileri Fenerbahçe maçına götürmesi sağlanılmakta. Bu proje kapsamında Kırklareli Fenerbahçeliler Derneği’ne de 20 bilet düşmüştür.

Biz de dernek olarak çocuklarımızın yol ve yemek masrafını karşılayıp, başarılı öğrencilerimizi maça götürdük. Fahri Kasap, İstiklal, Ahmet Mithat, Hamdi Helvacıoğlu, Cumhuriyet, Doğan Işıkalp ve Atatürk İlköğretim Okulları’ndan gelen öğrencilerimiz ilk olarak Fenerbahçe Spor Kulübü Dereağzı tesislerine giderek, oradaki paf takımı karşılaşmasını izlediler. Daha sonra Kadıköy FEDER’de yemek yiyen öğrenciler, oradan toplu olarak maçı seyretmeye gittiler. Fenerbahçe’nin 2-1’lik skor ile karşılaşmayı kazanmasına çok sevinen minikler, maçın sona ermesiyle tekrar otobüslerine binerek Kırklareli’ne döndüler.