Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü 100 çocuğu ücretsiz sünnet ettirecek

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü 100 çocuğu ücretsiz sünnet ettirecek

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde polis halk ilişkilerini geliştirmek sünnet olma vakti gelmiş ancak imkanı olmadığından dolayı çocuğunu sünnet ettiremeyen ailelerin 100 adet çocuğunu ücretsiz sünnet ettirmek onların ihtiyaçlarını ve düğünlerini yapmak üzere bir çalışma başlattı. Kırklareli Il Merkezinde bulunan 100 adet sünnet olmak için durumu olmayan ailelerin çocuklarını sünnet ettirerek toplu bir sünnet şöleni gerçekleştirecek.

Toplu sünnet şöleninden faydalanmak isteyen vatandaşlar için kayıtlar başlamış olurken kayıtlar 8 Temmuz tarihinde son bulacak. 13 Temmuz tarihinde ise toplu kesim yapılacak. Son olarak ise 22 Temmuz tarihinde sünnet olan 100 çocuk aileleri ve yakınları Kırklareli Il Emniyet Müdürlüğü Polis sosyal tesislerinde düzenlenecek olan yemekli sünnet şöleninde bir araya gelecek. Toplu sünnet şölenine katılmak isteyen vatandaşlar müracaatlarını Yayla Mahallesi’ndeki Çocuk Şube Müdürlüğüne yapabilecekler.

İlimizin muhtelif bölgelerindeki ana caddelere pankartlar asarak sosyal sorumluk anlayışını en iyi şekilde yerine getiren Kırklareli Il Emniyet Müdürlüğünü yapmış olduğu bu güzel çalışmadan dolayı kutluyor, durumu iyi olan diğer vatandaşlarımıza ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarına örnek olmasını temenni ediyoruz.