Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Halil Ecevit, Şube Müdürleri Hüseyin Kalkan ve Ruhi Kaynar görevlerinden alındı

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Halil Ecevit, Şube Müdürleri Hüseyin Kalkan ve Ruhi Kaynar görevlerinden alındı

Kırklareli Il Milli Eğitim Müdürü Halil Ecevit ve Kırklareli Il Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Hüseyin Kalkan ve Ruhi Kaynar görevlerinden alındı. Cumartesi akşamı Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş tarafından haklarındaki bir takım iddialar ve  Kırklareli Il Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilen suç dilekçelerinden dolayı görevlerinden alındığı öğrenilen Kırklareli Il Milli Eğitim Müdürü Halil Ecevit ve beraberindeki Şube Müdürlerinin ani bir gelişme ile görevlerinden alınmaları Kırklareli gündemine bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz Cumartesi günü gazetemiz Önadım'da Kırklareli Il Milli Eğitim Müdürü Halil Ecevit'in isteğiyle yaptırılan tanıtım ve satış yerinin açılmasının ardından bir ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen kapatılması ile ilgili bir haber yayınlamıştık. Devletin 26 bin TL parası kullanılarak günde 1000 TL gelir elde edilecek olan bu yerin ne sebeplerden dolayı bu kadar kısa bir süre içerisinde kapatılması da büyük tepki toplamıştı.

Kırklareli'nde göreve başladığı günden bu yana aktif bir çalışma gerçekleştiremeyen Il Milli Eğitim Müdürü Halil Ecevit ve beraberindeki Şube Müdürlerinin hafta sonunda görevlerinden alınmasından dolayı henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kırklareli Il Milli Eğitim Müdürü Halil Ecevit,Şube Müdürleri Hüseyin Kalkan ve Ruhi Kaynar'ın hangi sebeplerden dolayı görevlerinden alındığı konusunda bugün yetkili mercilerden gerekli açıklamanın yapılması bekleniyor.