Kırklareli Itfaiyesi'nin dayanışma yemeği oldukça samimi bir havada gerçekleşti

Kırklareli Itfaiyesi'nin dayanışma yemeği oldukça samimi bir havada gerçekleşti

25 Eylül’de başlayan Itfaiyecilik Haftası’nın son etkinliği, geçtiğimiz Cuma akşamı gerçekleşti. Saat 20:00’da Kırklareli Itfaiyesi’nin kendi binasında gerçekleşen ve Itfaiye Müdürü Kenan Gürbüz’ün organize ettiği dayanışma yemeğine başta Belediye Başkanı Cavit Çağlayan olmak üzere; Başkan Yardımcısı Ünal Başkur, Itfaiye Amiri Mehmet Kılıç, Itfaiye Çavuşu Ahmet Doğrukan ve Kırklareli Itfaiyesi’nin tüm çalışanları katıldı.

Hafta boyunca tatbikat ve ziyaretler gerçekleştiren Itfaiye ekibimiz, yorgunluklarını bu dayanışma yemeğinde mutlu bir havada atma imkanı buldu. Başkan Çağlayan, yemek öncesi yaptığı kısa konuşmada, hayatlarını ortaya koyarak çalışan bu özverili insanlarla, bu yemekte birarada olmaktan mutluluk duyduğunu kaydederek, bundan sonraki çalışmalarında da kendilerine başarı ve sağlık diledi. Itfaiye Müdürü Kenan Gürbüz’de, Başkan Çağlayan ve Başkan Yardımcısı Ünal Başkur’u ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek, bundan sonra gelenekselleşecek olan bu yemekte tekrar buluşma temennisinde olduğunu ifade etti.Konuşmanın ardından yemeğe geçildi. Birbirinden leziz yemekler, hoş sohbet ortamında keyifli bir şekilde yendikten sonra, çaylar yudumlandı.

Yemek sonunda Başkan Çağlayan ve Başkan Yardımcısı Ünal Başkur, itfaiye görevlileri tarafından kapıya kadar uğurlandı.Itfaiye Müdürü Kenan Gürbüz, bu sene ilkini gerçekleştirdikleri bu dayanışma yemeğinin, artık her sene geleneksel hale geleceğini dile getirdi.