Kırklareli kamuoyu vekilimizden açıklama bekliyor

Kırklareli kamuoyu vekilimizden açıklama bekliyor

AKP Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ile ilgili olarak gazetemize her gün akmakta olan iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Vatandaşlardan gelen söz konusu iddialara göre, Sarıçam ailesinin; mobilyacılığın dışında görünmeyen birçok iş dalında ortaklığı olduğu söyleniyor. Farklı iş kollarında, farklı isimler altında faaliyet gösteren şirketlerin gerçek sahiplerinin, Sarıçam ailesi olduğu iddia ediliyor. Bu firmaların ilimizde bulunan büyük işletmelerin, kamu kurum ve kurum ortaklıklarının önemli ihtiyaçlarını temin ettiği ve ortada çok ciddi rantların döndüğü, gazetemize her gün akan bilgilerin içinde yer alıyor.

Yerel seçimlerde bile Kırklareli’de tam mesai harcayamayan ve halkın seçim dönemi boyunca gazetemize mail ve telefon yoluyla ulaşarak; nerede olduğunu, seçim çalışmalarında neden bulunamadığını sorduğu AKP milletvekilimiz Ahmet Gökhan Sarıçam’a soruyoruz;

“Ankara’da Kırklareli milletvekili olarak halkı temsil etme dışında, mesainizi ayırdığınız ticari bir işiniz var mı? Sarıçam ailesi olarak Kırklareli’de mobilyacılık dışında iştigal eden ticari ortaklıklarınız var mı?” Kendinizin ve kardeşlerinizin ticari faaliyetlerinizi açıklayarak Kırklareli kamuoyunu meşgul eden gereksiz haber ve yorumlara son noktayı koymanızı bekliyoruz.