Kırklareli Kültür Merkezi'nde Yemek Show

Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksek Okulu tarafından bu yıl 3'ncüsü düzenlenen Turizmde Kariyer Günleri kapsamında Kırklareli Kültür Merkezi'nde Yemek  Show yapıldı.

Turizmde Kariyer Günleri’nin 3’ncüsü Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksek Okulu tarafından dün Kırklareli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen programa katılan Beykent Üniversitesi Hazır Yemek ve Aşçılık Programı Program Başkanı, Türk Aşçı Milli Takım Üyesi Yemek Programı Sunucusu Öğretim Görevlisi Esat Özata, Beykent Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliği Programı Program Başkanı Yrd. Doç. Dr. Atilla Hazar, Sait Halim Paşa Yalısı Mutfak Şefi Türk Aşçı Milli Takım Üyesi Oktay Özgün, Hilton Parksa Alacarte Mutfak Şefi Türk Aşçı Milli Takım Üyesi Mehmet Usta öğrenciler tarafından kendilerine sorulan soruları cevapladılar.
Konferansın sona ermesinin ardından katılımcılara Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Levent Günaydın ve Kırklareli Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Cengiz Kurtişoğlu tarafından Teşekkür Belgeleri verildi.
Daha sonra Kırklareli Kültür Merkezi sahnesinde hazırlanan mutfağa geçen; Beykent Üniversitesi Hazır Yemek ve Aşçılık Programı Program Başkanı, Türk Aşçı Milli Takım Üyesi Yemek Programı Sunucusu Öğretim Görevlisi Esat Özata, Sait Halim Paşa Yalısı Mutfak Şefi Türk Aşçı Milli Takım Üyesi Oktay Özgün, Hilton Parksa Alacarte Mutfak Şefi Türk Aşçı Milli Takım Üyesi Mehmet Usta “Kadayıf Sarmalı Karides” ile “Bruşetta (Ekmek üzerinde sirkeli domates ve taze baharatlı Mozarella Peynirli)” Ürünleri hazırlandı. Hazırlanan bu ürünler daha sonra katılımcılara ikram edildi. Katılımcılar kendilerine sunulan ürünleri beğeni ile afiyetle yediler. (s)