Kırklareli Masa Tenisi Takımları 1. Lig'de

Yıllardır süren sabırlı ve düzenli çalışmalar neticesinde Masa Tenisi 1.Ligi'nde 2 takımla mücadele eden (1 Erkek-1 Kız) ilimizi bu sene Kırklareli Gençlik Spor Bayan Takımını'nda katılımı ile 3 takımla ilimizi Türkiye Masa Tenisi 1. Ligi'nde temsil etmeye başladı.

HABER MERKEZİ
Yıllardır süren sabırlı ve düzenli çalışmalar neticesinde Masa Tenisi 1.Ligi’nde 2 takımla mücadele eden (1 Erkek-1 Kız) ilimizi bu sene Kırklareli Gençlik Spor Bayan Takımını’nda katılımı ile 3 takımla ilimizi Türkiye Masa Tenisi 1. Ligi’nde temsil etmeye başladı.
Lüleburgaz ilçesinden Lüleburgaz Masa Tenisi İhtisas Kulübü Erkek ve Özel Esen Tıp Merkezi Bayan Kırklareli Gençlik Spor Bayan Takımları ilimizi 1. Lig’de temsil ediyorlar.
1. Lig’de 1. Etap maçları 24-25 Ekim 2009 tarihlerinde bursa ilinde Dikkaldırım Spor Salonu’nda 16 Erkek 16 Bayan takımlarının katılımı ile yapılacak. İlimiz sporcuları bu turnuvada ellerinden geleni yapacak.
Özellikle Gençlik Spor takımı oyuncularından Minikler kategorilerinde oynayan  Damla Üzer, Aysu Aygün, Seda Birler bu turnuvada kendilerinden kat kat büyük rakipleri ile mücadele ederek ilimize başarılarla dönecekler. (s)