Kırklareli Masa Tenisi Tıp Bayramı Turnuvası çekişmeli geçti

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Kırklareli Masa Tenisi il temsilciliği tarafından, yapılması gelenekselleştirilen 14. Mart Tıp Bayramı Masa Tenisi Turnuvası, 14 Mart Pazar günü Kırklareli Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı.

HABER MERKEZİ
Kırklareli Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından “Tıp Bayramı Masa Tenisi Turnuvası” 14 Mart 2010 Pazar günü Kırklareli Atatürk Spor Salonu’nda 2 ilin katılımı ile 7 grup halinde Lüleburgaz Özel Esen Tıp sponsorluğunda yapıldı.
Kırklareli Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “Tıp Bayramı Masa Tenisi Turnuvası” ile ilgili olarak Kırklareli Masa Tenisi İl Temsilcisi ve Antrenör Soner Polat yaptığı açıklamasında şunları kaydetti; “Başarının temeli rekabetten geçer. Bizde bunun bilincinde olarak Masa Tenisini ilk olarak illerde de yaygın hale gelmesi için çalıştık ve bu çalışmaları yaptığımız Lüleburgaz ilçemizde Masa Tenisi ile ilgili çok büyük ilerlemeler kaydetti. Lüleburgaz’la beraber il merkezinde de aynı çalışmalar olunca ortaya çok başarılı bir Masa Tenisi gurubu çıktı.
Rekabetin üst düzeyde olduğu turnuvada tabi ki dostluk ta üst düzeydeydi. Masa Tenisi artık ilimizde oldukça bilinçli olarak oynanmakta ve sporcularımızın arasındaki maçlar çok çekişmeli geçmektedir.
Ben sporseverlerin bu maçlara gereken ilgiyi göstermelerini zaten bir defa izledikten sonrada kesinlikle hiçbir maçı kaçırmayacaklarını söylüyorum ve onları müsabakalarımıza bekliyorum. Ayrıca buradan tüm velilere seslenmek istiyorum. “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” dolayısıyla her şey de başarı öncelikle sağlıklı olmayla doğru orantılı sağlıksız olduktan sonra dünyanın en zeki insanı olsanız da kıymeti yok. Toplumumuzda spor okul başarısını engeller gibi çok yanlış bir kanı var ki bizim sporcularımızın tamamı dershaneye gittikleri gibi antrenman konusunda da hiçbir sıkıntı yaşamamakta hatta daha planlı ve programlı oldukları aileleri tarafından bizlere iletilmektedir. Tüm minikleri hangi spor olduğu önemli değil salonlara spor yapmaya çağırıyorum turnuvada derece yapan ve yapamayan tüm sporcuları gönülden kutluyorum” dedi.
14 Mart Tıp Bayramı Masa Tenisi Turnuvasında derece giren sporcular şu şekilde oldu:
* Teşvik Erkek    
1. Doğaç Süpürgeci (Lüleburgaz) 
2. Ali Candan (Lüleburgaz)
3. Zafercan Cebeci (Kırklareli) 
3. Emir Yel (Lüleburgaz) 
* Teşvik Kız  
1. Gülce Mülayim (Lüleburgaz )
2. Melike Dalgıç (Lüleburgaz )
3. Simge Topaç (Kırklareli)
3. Berfin Güleray  (Kırklareli)
* Minik Erkek    
1. Mert Üzel (Kırklareli)  
2. Aykut Körler (Kırklareli) 
3. Utkay Erüstün  (Lüleburgaz) 
3. Canberk Canayakın (Lüleburgaz) 
* Minik Kız   
1. Selinay Cengiz (Kırklareli)
2. Melis Başçı (Lüleburgaz)
3. Asude Kıpçak (Lüleburgaz)
* Genç Erkekler    
1. Yağız Engin (Kırklareli)  
2. Rasim Günaydın (Lüleburgaz) 
3. Mehmet Kılıçarslan (Lüleburgaz) 
3. Ali Altekin (Lüleburgaz)  
* Genç Kızlar 
1. Bilge Yılmaz (Kırklareli)
2. Elif Büşra Polat (Kırklareli)
3. Damla Üzel (Kırklareli)
3. Seda Binici (Kırklareli)
* Büyükler  
1. Adnan Fatih Kocamaz (Kırklareli)
2. Yaşar Kanbir (Lüleburgaz)
3. Emrullah Demirel (Lüleburgaz)
3.  Mete Bölücü (Lüleburgaz)