Kırklareli, Masa tenisinde A Grubu Iller maçlarına damgasını vurdu

Kırklareli, Masa tenisinde A Grubu Iller maçlarına damgasını vurdu

Kırklareli Masa Tenisinde artık bir marka olduğunu tescillemeye devam ediyor. Temsilcilerimiz son olarak Yalova'da gerçekleşen A Grubu Iller arası maçlara damgasını vurdular. Masa Tenisi Il Temsilcimiz Soner Polat turnuva ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

"Ilimizde gittikçe yaygınlaşan ve sürekli taraftar ve sporcusu artan sporlardan olan Masa Tenisi il temsilciliği il içindeki faaliyetler kapsamında, 2009 sezonun ilk maçı için Şampiyon unvanı ile gittiği Yalova ilinden yine Şampiyon olarak döndü. Bu sene bir ilk olarak sporcularımızla birlikte velilerimiz de bu turnuvaya gelerek sporcularımıza tribün desteği verdiler ki tüm herkesin imrenerek baktığı ve izlediği bizimde özlemimiz olan bir taraftar gurubu oluşturduk. Kırklareli merkezden 8 Lüleburgaz' dan 5 veli çocuklarını izlemek üzere bizimle birlikte Yalova iline geldiler ki, bu diğer il takımlarının büyük övgüsünü de aldı. Masa Tenisi il temsilciliği olarak bizleri de çok memnun ettiler. 

Yalova'ya 4 erkek 3 bayan takımı ile katılan ilimiz sporcuları aldıkları derecelerle hepimizin övgüsünü kazandılar. Gençlikspor Bayan Erkek, Kırklarelispor Ihtisas Kulübü Bayan Erkek, Lüleburgaz Tikveşli A-B Takımları Erkek Tikveşli Bayan takımlarımız Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil etmek için diğer il takımları ile kıyasıya mücadele ettiler. Turnuvaya 19 Erkek 17 Bayan takımı katıldı. 

Bayanlarda Geçen yılın A Gurubu iller Birincisi olan il birincimiz GENÇLIKSPOR Yine birinci olarak seyredenlere oldukça zevkli maçlar izlettirdi. Tüm rakiplerini yenerek haklı bir şampiyonluk kazandı. Il 2. olan TIKVEŞLI Bayan takımının da A Gurubu iller turnuvasında 3. olması ilimiz için ayrı bir gurur kaynağı oldu ki ilimizden giden birinci ve ikincisi takımların ilk üçte yer alması ilimizdeki Masa tenisi seviyesinin ne kadar yüksek olduğunun da bir göstergesi oldu. Ayrıca ilk defa böyle bir turnuvaya katılan minik kızlarımızda 11 olarak inanılmaz bir başarıya imza attılar bu turnuva bizim  değişim turnuvamız oldu resmen turnuva'yı  Izleyen herkesin Kırklareli takımlarını gıpta izlediklerine maçlarımıza gelip izleyen velilerimiz şahit oldular bizlerde çalıştırıcılar olarak bununla  gurur duyduk.

Erkeklerde ise il birincisi Olan TIKVEŞLI -A- Takımı 5. il ikincisi olan GENÇLIKSPOR Takımı ise 8. olarak Ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazandılar. Bu turnuvada erkek ve bayanlarda 2 şer takımla Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde eden takımlarımızı sporcularımızı, velilerimizi antrenör ve idarecilerimizi canı gönülden kutluyor Türkiye Şampiyonasında da Şampiyonluk beklentimizi yineliyorum. Dedi. Turnuvada derece yapan takım sporcularımızın isimleri şunlar: Damla ÜZEL, Aysu AYGÜN, Merve KANBIR, Seda BINICI, Gençlikspor Bayan takımı, Minel ÖZEN, Ecem EMINOĞLU,Melis  BAŞÇI, Melda ATABEYOĞLU Tikveşli Bayan takımı, Utkay ERÜSTÜN, Serbey CELEP, Canberk CANAYAKIN, Doğaç SÜPÜRGECI Tikveşli Erkek takımı Antrenörleri Yaşar KANBIR ve Mete BÖLÜCÜ ile oldukça başarılı oldular. Gençlikspor erkek takımı ise: Bedirhan KESKIN, Mert ÜZEL, Tuğberk MADENCI ve Yakup KESKIN ile maçlarda mücadele ettiler.

Ilk defa il dışına giden ve A Gurubu illerde 11 olarak ilimize dönen takımımızda oynayan oyuncularımız ise Selinay CENGIZ, Zeynep DEMIR, Berfin GÜLERAY, Simge TOPAÇ, Ezgi BEKTAŞ, Erkeklerimiz ise Zafercan CEBECI, Kıvanç BARUT, Göktuğ ARABACI başarı ile ilimizi temsil ettiler." Soner Polat ayrıca; "Ilimiz Milletvekilleri Sayın Ahmet Gökhan Sarıçam ve Sayın Turgut Dibek beyefendilere  bu haberi verdiğimizde göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı tüm Masa Tenisi ailemiz adına sonsuz teşekkür ediyorum" diyerek bizlere sürekli destek olan Ilimiz Valisi Sayın Cengiz Aydoğdu' ya, Belediye Başkanımız Sayın Cavit Çağlayan'a, Gençlik ve Spor Il Müdür Vekili Sayın Süleyman Çetin'e Şube Müdürlerimiz Sayın Dinçer Koşucu ve  Sayın Metin Delmecioğlu'na çok teşekkür ediyoruz. Onların bu desteği oldukça bizler de daha nice şampiyonlukların sözünü veriyoruz" dedi.

Polat; "Bu birincilik bizim için çok iyi bir başlangıç oldu. Çünkü son 2 yılın ilköğretim okulları Türkiye Şampiyonu olan takımımızın hedefi artık Kulüpler arasında da Türkiye Şampiyonluğunu kazanmak ilimize Masa Tenisinde bir ilki daha yaşatmak ki, bunu başarmak için sürekli çalışmalarımıza devam ediyoruz" diyerek açıklamasını noktaladı.

Bizler de Önadım Medya Grubu olarak sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyoruz.

Turnuva sonuçları şöyle:

Erkek Takımlar

1. BELEDIYE GENÇLIK SPOR (B) - YALOVA

2. I.B.B. SPOR (B) - ISTANBUL     

3. I.B.B. SPOR (A) - ISTANBUL     

4. BELEDIYE GENÇLIK SPOR  (A) - YALOVA   

5. BURSASPOR - BURSA   

6. TIKVEŞLI (A) - KIRKLARELI

7. ÖZEL IDARE YOLSPOR - ZONGULDAK

8. GENÇLIK SPOR - KIRKLARELI

9. GENÇLIK SPOR - DÜZCE         

10. B.ŞEHIR BLD. - BURSA

11. GENÇLIK SPOR - ESKIŞEHIR

12. TOFAŞ (A) - BURSA     

Bayan Takımlar

1. GENÇLIK SPOR - KIRKLARELI

2. MASA TENISI IHTISAS - SAKARYA

3. TIKVEŞLI - KIRKLARELI

4. GENÇLIK SPOR - ESKIŞEHIR

5. ISTANBUL VETERAN M.T. - ISTANBUL

6. BOLU ÇIMENTOSPOR - BOLU

7. DSI NILÜFERSPOR - BURSA

8. DSI BENTSPOR - ESKIŞEHIR

9. ÖZEL IDARE YOLSPOR - ZONGULDAK

10. YILDIRIM BELEDIYESI - BURSA

11. KIRKLARELI SPOR IHTISAS - KIRKLARELI

12. NILÜFER BELEDIYESI – BURSA