Kırklareli Milli Eğitimi Okullardaki onarımları başlatıyor

2009/2009 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın sona ermesi ile birlikte Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlköğretim ve Ortaöğretim Okulları'nda onarım işleri başlatılıyor.

2009/2009 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın sona ermesi ile birlikte Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlköğretim ve Ortaöğretim Okulları’nda onarım işleri başlatılıyor. Yapılacak olan ihalelerle birlikte onarımdan geçecek olan okullar yeni yüzleri ile 2009/2010 Eğitim –Öğretim Yılı’nda öğrencilere merhaba diyecekler.
* Fahri Kasapoğlu İlköğretim’in WC’si ve Derslikleri onarılacak
Kırklareli Merkez Fahri Kasapoğlu İlköğretim Okulu WC ve Derslik Onarımı Yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Okulun WC ve Derslik Onarımı gerçekleştirilecek. Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılacak olan ihale 23 Haziran 2009 Salı günü Saat 14.00’da gerçekleştirilecek.
* Atatürk Anadolu Lisesi’nin Spor Salonu elden geçecek
Kırklareli Merkez Atatürk Anadolu Lisesi Spor Salonu Onarımı Yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. 24 Haziran 2009 Çarşamba günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek olan ihale Kırklareli İl Milli Eğitim müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılacak.
* Atatürk İlköğretim’in Spor Salonu çatısı yaptırılacak
Kırklareli Merkez Atatürk İlköğretim Okulu WC Tadilatı ve Spor Salonu Çatı Onarımı Yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.
Yapılacak olan ihalelerde aranacak olan genel şartlarla ilgili olarak da şunlar kaydedildi:
“Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 Türk Lirası karşılığı aynı adresten satın alınabilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.
Teklifler, ihale tarih ve saatlerine kadar Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. İstekliler tekliflerini, Anahtar teslimi götürü bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacaktır. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 takvim günü olmalıdır. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.” (s)