Kırklareli Minik Masa Tenisçileri Türkiye Şampiyonluğu'na gidiyor

Kırklareli Masa Tenisi sporcuları son yıllarda isimlerini ve ilimizi tüm Masa Tenisi camiasına ezberlettiler.


HABER MERKEZİ
Aldıkları başarılı sonuçlarla kendi kategorilerinin üzerinde bile derece alan takımlarımız en büyük sınavları olan Türkiye Şampiyonluğu için Ankara’ya gidiyorlar.
2009-2010 sezonu başlangıcında yapılan tüm A Grubu İller Müsabakalarına katılan takımlarımızdan bayan takımlarımız; bu müsabakaların tamamında dereceye girerek çok iyi bir performans sergilediler. Minikler ve Yıldızlarda Şampiyon; Gençlerde 2., Türkiye Kupası’nda ise 3. olarak müthiş bir performans gösterdiler.
Minikler Kulüplerarası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası 04-07 Mart 2010 tarihleri arasında Ankara’ da yapılacak. Kırklareli Masa Tenisi İl temsilcisi ve Antrenörümüz Soner Polat Turnuva ile ilgili şu açıklamayı yaptı;
“Türkiye Şampiyonası’na 4 gurupta yapılan Gurup Müsabakaları sonrasında 23 ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin de katılımı ile toplam 24 takım katılma hakkı elde ediyor. Biz bu turnuvaya Bayanlarda 2 takımla; A Gurubu İller Birincisi ve Üçüncüsü olarak, erkeklerde yine 2 takımla ve A Gurubu İller Beşincisi, Yedincisi olarak gidiyoruz. Turnuvada ilimizi Kırklareli Gençlikspor ve Lüleburgaz Tikveşlispor temsil edecekler. Ayrıca Kırklareli Spor İhtisas Kulübü de müsabakalarda ilimizi temsil edecek. Yaklaşık 5 yıldır planladığımız çalışmalarla bu turnuvaya hazırladık ve gidiyoruz. Sporcularımız gurup maçlarında aldıkları derecelerle zaten bu turnuvaya hazır olduklarını gösterdiler. Hedef tabiî ki de Şampiyonluk ve ben eminim ki sporcularımız İlimizde Masa Tenisi adına birçok ilke attıkları imzalarını Türkiye Şampiyonluğu’na da atacaklar. Bayanlarda Şampiyonanın bir numaralı adayı olarak gidecek olan ilimiz sporcuları inşallah kupayla ilimize dönerek Kulüpler arasında takım olarak bir ilke daha imza atacaklar. Turnuvada ilimizi temsil edecek sporcularımız şunlar; Damla Üzel, Aysu Aygün, Merve Kanbir, Seda Binici, Gençlikspor Bayan Takımı, Gençlikspor Erkek Takımı İse: Bedirhan Keskin, Mert Üzel, Tuğberk Madenci, Görkem Özdem Ve Yakup Keskin Antrenörleri Soner Polat İle Tikveşli Bayan Takımı: Minel Özen, Ecem Eminoğlu,Melis  Başçı, Melda Atabeyoğlu İle, Tikveşli Erkek Takımı, Utkay Erüstün, Serbey Celep, Canberk Canayakın, Doğaç Süpürgeci Antrenörleri Yaşar Kanbir ve Mete Bölücü ile mücadele edecekler. İlk defa Türkiye Şampiyonası’na katılacak olan Kırklareli Spor İhtisas Kulübü’nde Minik Erkeklerimiz ise Zafercan Cebeci, Kıvanç Barut’tan ilimizi başarı ile temsil etmelerini bekliyoruz.
Masa Tenisi artık ilimizin tanıtımında roket rolü üstlenerek ilimizin adını Türkiye’nin her yerinde duyurup başarıyla temsil etmektedir, buna paralel olarak Türkiye Masa Tenisi Federasyonu faaliyetlerini alarak ilimizi hem tanıtmakta hem de maddi anlamda esnafımıza bir getiri sağlamaktadırlar. Bu gurubun tanıtımımızı daha iyi yapabilmesi için tüm esnafımızı, sivil toplum kuruluşlarını sponsor olmaya davet ediyorum.
Sporumuza pin pon diyip geçmeyen, Masa Tenisi’ne  kahve oyunuymuş gibi bakmayan, bizi ve başarılarımızı ciddiye alarak destek veren ve bu noktalara gelmemizde önemli payı bulunan Milletvekillerimizi A. Gökhan Sarıçam’a, Av. Turgut Dibek’e, Valimiz Cengiz Aydoğdu’ya, Belediye Başkanımız Cavit Çağlayana, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yılmaz Emen’e, Spor Şube Müdürümüz Dinçer Koşucu’ya Şube Müdürlerimiz Süleyman Çetin ve Metin Delmecioğlu’na ve tüm G.S.İ.M. çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimizi arz ediyor Kırklareli halkını tamamını Masa Tenisi Turnuvalarımızda  sporcularımıza ve takımlarımıza destek olmaya çağırıyoruz.” (s)