Kırklareli'ndeki 16 köyün Elektrik Şebekesi yaptırılacak

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) tarafından ihale ile Kırklareli il merkezi ile ilçelerine bağlı 16 köyün 2 grup olarak paket Elektrik Şebekesi yaptırılacağı açıklandı.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) tarafından ihale ile Kırklareli il merkezi ile ilçelerine bağlı 16 köyün 2 grup olarak paket Elektrik Şebekesi yaptırılacağı belirtilerek şunlar kaydedildi:
“Kırklareli ili, merkez, Babaeski, Demirköy ve Kofçaz ilçelerine bağlı toplam 16 köyün 2 grup olarak paket ihale edilmesi yapım işi 4734 sayılı kamu ihale kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhale 25 Haziran 2009 Perşembe günü saat 11.00’de yapılacak.
Kırklareli ili, merkez, Babaeski, Demirköy ve Kofçaz ilçelerine bağlı 16 köy elektrik şebekesinin yenilenmesi ve ilave şebeke çalışmaları 2 grup olarak, paket ihale yolu ile yaptırılacaktır. Paket içerisinde yer alan gruplar ve iş dağılımları şu şekildedir;
1. Grup: Kırklareli merkez ilçeye bağlı Çağlayık Köyü, Geçitağzı Köyü, Kula Köyü,  Karadere Köyü, Çayırlı Köyü, Çeşmeköy Köyü, Düzorman Köyü. Babaeski ilçesine bağlı Nacak Köyü.
2. Grup: Demirkeöy ilçesine bağlı; Karacadağ Köyü, Yiğitbaşı Köyü, İncesırt Köyü, Gökyaka Köyü. Kofçaz ilçesine bağlı; Malkoçlar Köyü, Karaabalar Köyü, Topçular Köyü, Ahmetler Köyü.
Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar tredaş genel müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3 'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü olmalıdır. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.” (s)