Kırklareli'ndeki kapkaç zanlısı kısa sürede yakalandı

Kırklareli'ndeki kapkaç zanlısı kısa sürede yakalandı

Geçtiğimiz Cuma günü ilimizde meydana gelen kapkaç olayı sonrasında zanlı, Kırklareli polisi tarafından kısa sürede yakalandı.

Edinilen bilgilere göre Istasyon Mahallesi’nde ikamet etmekte olan A.Ş. adlı 53 yaşındaki bayan, geçtiğimiz Cuma günü saat 20.30 sıraları evine dönerken, oturmakta olduğu sitenin bahçesinde arkasından gelen E. A. isimli şahsın saldırısına maruz kaldı.

Şahsın zorla çantasını almaya çalıştığı A.Ş. çantayı vermemek için direnince, şahıs tarafından yerde sürüklenmeye başlandı.

Çığlık atarak yardım isteyen A.Ş. daha fazla direnemeyeceğini anlayarak çantasını bırakmak zorunda kaldı.

Daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerince hastaneye götürülen A.Ş. içerisinde bir miktar para, cep telefonu ve şahsi eşyalarının bulunduğu çantayı zorla alan şahsı, şüpheli olarak getirildiği polis merkezinde teşhis etti ve kişinin o olduğunu doğruladı.

Site içindeki aydınlatma sayesinde olay esnasında şahsı net bir şekilde gördüğünü ifade eden A.Ş. bu nedenle şüpheli olarak getirilen E.A. yı teşhis etmekte zorlanmadı.

Çantasını ve içindekileri eksiksiz teslim alan A.Ş. davacı ve şikayetçi olduğunu belirtti. Olayla ilgili hukuki işlem başlatıldı.