Kırklareli'ndeki liseler projeleriyle yarışıyor

Kırklareli'nde Mesleki ve Teknik Eğitim Okul/Kurumları arası Proje Tabanlı Beceri İl Yarışması başladı.

Kırklareli Anadolu Teknik Lisesi, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen yarışma 26 Mart Perşembe günü saat 10.00’da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardında başladı. Yarışmada açılış konuşması yapan Kırklareli İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Kalkan; “Proje yarışmamız geçen yıl olduğu gibi bu yıl da düzenleniyor. Öğrencilerimiz geçtiğimiz yıl çok başarılıydılar. Benim jüri üyelerinden ricam geçtiğimiz yıldaki gibi dikkatli olmalarıdır. Jüri üyelerimizin dikkatinden şüphemiz yoktur. Fakat yarışmanın sonucu onların elinde. Herkese başarılar diliyorum” dedi.
Açılış konuşmasının ardından proje tabanlı beceri yarışması başladı. İki gün sürecek olan yarışmanın ilk gününde Hizmette Verimlilik ve Üretimde Verimlilik alanlarında Babaeski İMKB Ticaret Meslek Lisesi, Babaeski Meslek Lisesi, Büyük Mandıra Çok Programlı Lisesi, Alpulu Çok Programlı Lisesi, Lüleburgaz Tic. Mes.Lis ve Anadolu Tic. M.L., Lüleburgaz Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi, Ahmetbey Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Lisesi, Kırklareli Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Kırklareli Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi, Babaeski Mesleki Eğitim Merkezi, Lüleburgaz Anadolu Teknik Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi ve Kırklareli Anadolu Teknik Lisesi, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi mesleki ve teknik okul/kurumları toplamda 22 proje tabanlı el becerisi yarıştı.
Proje Tabalı Beceri Yarışması bugünde 30 projenin tanıtımı ile devam edecek.
Yarışma tamamlandığı sırada gazetemiz baskıda olduğu için yarışma sonuçlarını yayınlayamıyoruz. Yarışma sonuçlarını bir sonraki sayımızdan takip edebilirsiniz.