Kırklareli'nden kısa kısa

Kırklareli'nden kısa kısa

Kırklareli'nde 25-26 Ocak tarihleri arasında meydana gelen hırsızlık ve darp olaylarında 4 kişi yaralandı 2 kişiye ait motosiklet ve çeşitli ev eşyası çalındı.

Alınan bilgiye göre ilk olay Akalar Mahallesi Kabristan Sokak üzerinde meydana geldi. Eşinden ayrıldığı için çocuğu ile birlikte babasının evine yerleşen 31 yaşındaki Ş.K. çocuğunu beslediği sırada abisi I.A. (34) tarafından yumruklandı. Abisi I.A.'dan şikayetçi olan Ş.K. abisinin çocuğu kendisinin ağlattığını söyleyerek dövdüğünü söyledi.

Kendi kendini yaraladı

Ikinci olay ise Babaeski Ilçesi'nde meydana geldi.

Devlet Hastanesi'ne elinden yaralı olarak başvuran seyyar satıcı A.Y.'nin durumunun bildirilmesi üzerine hastaneye gelen polisler A.Y.'nin tedavisinin ardından ifadesini aldı. Ifadesinde seyyar satıcılık yaptığını ve borçları bulunduğunu söyleyen A.Y. evinde oturduğu sırada sinirlenerek duvara yumruk attığını söyledi.

Sokak ortasında dövdüler

Bir diğer yaralama olayı ise Lüleburgaz ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi Eski Istasyon Caddesi üzerinde Kipa Alışveriş Merkezi arkasında meydana geldi. 22 yaşındaki H.T. daha önce tartıştığı Y.B. ve 5 arkadaşı ile karşılaştı. Y.B. ile alışveriş merkezi arkasında tekrar tartışmaya başlayan H.T. verdiği ifadesinde Y.B. ve arkadaşlarının tartışma sırasında üzerine saldırarak kendisini darp ettiklerini söyledi.

Motosikleti gözünün önünde çaldı

Alınan bilgiye göre olay Karakaş Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Şirin Restoran önünde meydana geldi. 25 yaşındaki S.Ç. 39 LA 883 plakalı siyah Kanuni marka motosikletinin iş yeri önünde park halinde bulunduğu sırada 18-20 yaşlarında 1.83 boylarında bir kişinin motosikletini düz kontak yaptırarak çalıştırdığı ve olay yerinden hızla uzaklaştığını söyledi. S.Ç. şüphelinin yüzünü tanıdığını yakalanması halinde şikayetçi olacağını bildirdi.

Hırsız bağ evini soydu

Bir diğer hırsızlık olayı ise Vize'ye bağlı Devlet Mahallesi Ziraat Sokak'ta meydana geldi. 49 yaşındaki F.K. yaklaşık 1 hafta önce kontrol ettiği bağ evinde her şeyin normal olduğunu ancak önceki gün evi kontrol için gittiğinde 34 ekran televizyon, CD çalar teyp ve 1 adet mutfak tüpünün çalındığını fark ettiğini söyledi. Zararının yaklaşık bin TL. olduğunu belirten F.K. olayla ilgili şikayetçi oldu. Meydana gelen olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.