Kırklareli'nden, Kıyıköy Aya Nikola Kilisesi'ne uzanan spor dolu bir yolculuk

Kırklareli'nden, Kıyıköy Aya Nikola Kilisesi'ne uzanan spor dolu bir yolculuk

Kırklareli Doğa Sporları ve Gençlik Ihtisas Spor Kulüpleri Derneği (KDOSK) Kıyıköy Aya Nikola Kilisesi'ne bir gezi etkinliği tertip etti.

01.11.2009 pazar günü yapılacak etkinlik için kesin kontenjanı belirlemek amacıyla katılımcıların gezi ücretini en geç 31.10.2009 cumartesi saat 18:00'e kadar yatırmaları gerektiği bildirildi. Pazar günü saat 09:00-19:00 saatleri arasında yapılacak gezi için gidiş-dönüş yol ücreti kişi başı 12 TL olarak belirlendi. Konu ile ilgili yapılan açıklamada, Haşim Peksöz Caddesi (öğretmenevi kapısının baktığı yol) Erman teknik yada Atakan Dekorasyon'a ücretlerini yatırmayanların kontenjana alınmayacağının altı çizildi. Ayrıca gezi hakkında yapılan bilgilendirmede geziye iştirak edeceklerin o günkü hava şartlarına göre giyinmelerini gerektiği vurgulanırken rahat giysi, ayakkabı, şapka, yağmurluk v.b ile yiyecek ve içeceklerini yanlarında getirmeleri duyuruldu. Bununla birlikte 18 yaşından küçük olanların veli izin belgesiyle başvurması gerektiği de önemle rica edildi.

Kırklareli’de doğa sporlarına gönül vermiş kişilerin yoğun katılım göstermesi beklenen gezi de sonbaharda düzenlenen gezilerde ayrı bir keyif yaşanıyor.

Kırklareli Doğa Sporları ve Gençlik Ihtisas Spor Kulüpleri Derneği tarafından düzenlenen etkinliklere kış sezonunda da devam edilecek.