"Kırklareli'ne bir Disneyland kursak fena mı olur?"

'Kırklareli'ne bir Disneyland kursak fena mı olur?'

Kırklareli'ne bağlı Büyük Mandıra Beldesi'nde yeniden belediye başkanlığına aday olan Hülya Gürman,  “Dedemin adına layık bir torun olabilmek için yatırımları beldemize çekmek için çalışacağım” açıklamasını yaptı.

1999-2004 yılları arasında belde de Belediye Başkanlığı yapan Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Belediye Başkan adayı Gürman, o dönemde beldeye, içinde tenis kortu da bulunan dev bir spor tesisi kazandırmıştı.   

Beldenin 1878 yılında sarayın başpehlivanı olan dedesi Şamdancı Ibrahim Pehlivan tarafından kurulduğunu ifade eden Gürman, “Dedemin adına layık bir torun olabilmek için yatırımları beldemize çekmek için çalışacağım” dedi.

Gürman, “baba toprağına duyduğu vefa” sonucu Istanbul'dan buraya geldiğini belirterek, “Belediye başkanlığı yaptığım dönemde beldeye kazandırdığım tesislere benden sonra kimse sahip çıkmadı” diye konuştu.

Türkiye'nin büyük bir ülke olduğunu ve bu yüzden kendisinin de büyük hizmetler düşündüğünü kaydeden Gürman, “Kırklareli'ne bir Disneyland kursak fena mı olur?” diyerek, fikrini kamuoyu ile paylaştı.