"Kırklareli'ni Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar" sonbaharda, raflardaki yerini alacak

'Kırklareli'ni Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar' sonbaharda, raflardaki yerini alacak

Önadım Gazetesi Başyazarı, Araştırmacı-Gazeteci-Yazar Nazif Karaçam yine ilimizin tarihini geniş kitlelere aktarmak adına çok önemli bir çalışmayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Karaçam, 1000 yıllık uzun bir süreçte Kırklareli’de yaşamış önemli isimlerin hayatlarını içeren oldukça kapsamlı bir kitap ile okurlarının karşısına çıkacak.

“Kırklareli’ni Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar” isimli kitabı ile Karaçam, nesilden nesile aktarılacak bir eseri, okurlarına sunacak.

Şu ana kadar böylesine içeriği geniş bir çalışmaya imza atılmadığı düşünüldüğünde, Karaçam’ın “Kırklareli’ni Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar” adlı bu kitabı ilimizin kültür açığını kapatacak gibi görünüyor.

Karaçam, konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, söz konusu kitaba ait çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü, 200-300 sayfalık bu önemli eserin sonbahar mevsiminde, raflardaki yerini alabileceğini müjdeledi.

Araştırmacı-Gazeteci-Yazar Nazif Karaçam, kitabı ile ilgili çalışmaları esnasında, Önadım Gazetesi’nde yayınlanan köşe yazılarında da bir aksama olabileceğini üzülerek ifade etti. Karaçam, çalışmalarından arta kalan zamanda, yine okuyucuları ile biraraya geleceğini sözlerine ekledi.