"Kırklareli'ni Modern bir şehir haline getirmeye hazırız"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Belediye Başkan Adayı Reha Oras, Kırklareli'ni Modern bir şehir haline getirmek için hazır olduklarını dile getirdi.

29 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler için Kahvehane gezilerini sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Belediye Başkan Adayı Reha Oras geçtiğimiz akşam Eriklice Yolu üzerindeki kahvehaneleri dolaştı. Oras burada yaptığı konuşmasında Kırklareli’ni Modern bir hale getirmek için hazır olduklarını belirterek yapacağı projelerlerle ilgili olarak şunları kaydetti:

“Kırklareli merkez ilçede Otopark problemi bulunuyor. Şehrimizin muhtelif yerlerine Otoparklar yaparak bu sorunu çözeceğiz. Bunlardan birisini eskiden Yumurta Pazarı olarak bilinen yere 3 kat halinde yapılacak. 2katı Otopark olacak. 1 katını Yeşil Sebze Hali olarak düşünüyoruz. En üst kısmını da Çay Bahçesi şeklinde düzenleyeceğiz. Kofçaz Yolu üzerinde bulunan Süpürgeciler Sitesi’nin yerine bir Kapalı Pazar Yeri yapmayı planlıyoruz. Şu anda böyle bir yerimiz yok. Buda ilimiz için yapılması gereken en önemli yatırımlar arasında yer alıyor.

Kamyon ve TIR’lar dağınık bir vaziyette bulunuyorlar. Onları şehrin bir yerinde toplayacağız. Buraları Kooperatiflere devredeceğiz. Kamyon ve TIR’ların düzeninin bu Kooperatifler sağlayacak ve hizmetlerini de buralarda verecekler.

Şehrimizin girişinde bulunan eski Sanayi Sitesi kötü bir görünüm arz ediyor. Buradaki esnaflarla devreye girerek 60 dönümlük yerin bir kısmını Yeşil Alan olarak ayıracağız. Geri kalan kısmına da her dükkan sahibine 1 daire veya dükkan vermek suretiyle buraya 800-900 civarında konut yapılabilecek. Buraları dükkan sahipleri ile beraber planlanacak ya bir Kooperatif şeklinde ya da bir müteahhide vermek suretiyle bu projeyi de hayata geçirmeyi istiyoruz.

Karahıdır Mahallesi çıkışına kadar ve Yeni Sanayi Sitesi çıkışına kadar da Bulvar yapmak istiyoruz. Rauf Denktaş Bulvarı’nda geçişlerde sıkıntılar bulunuyor. O yere alt ve üst geçitler düşünüyoruz. Gençlerimize yönelik olarak bir Yüzme Havuzu yapmayı istiyoruz. Yüzmeyi öğretmek için bir eğitmen düşünüyoruz. Bunun yanına spor yapılabilecek Spor Tesisleri ve kompleksi istiyoruz.

Amacımız Kırklareli’ni Modern ve Çağdaş Bir kent haline getirmektir. Belediyecilik hizmetlerini ilkeli yapacağız, dürüst yapacağız ve şeffaf olacağız. Yapılan Belediye hizmetleri ucuz ve kaliteli olacak. Hizmetlerimiz siyaset üstü olacaktır. Biz oraya gelinceye kadar Milliyetçi Hareket Partiliyiz, Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi olduktan sonra Kırklareli’nin Belediye Başkanıyız. Kırklareli Belediye Meclis Üyesiyiz. Kim gelirse gelsin, en zengininden en fakirine kadar bizim vatandaşımızdır, bizim insanımızdır. Bu şekilde hizmet vermeye söz veriyoruz. Belediye kaynaklarını yerli yerinde kullanacağız, israf ettirmeyeceğiz. Kırklareli’miz netice itibariyle gelişen, büyüyen, zenginleşen ve huzurlu bir yer olacaktır. Desteklerinizi bekliyoruz. Bir kısım insanlara ders verme zamanıdır. Zaman bu zamandır. 29 Mart seçimleri bir imtihandır. Bu imtihanda bizlere destek verin, neticesinin olumlu olacağını göreceksiniz.” (s)