Kırklareli'nin en yaşlı AKP üyesi tam 100 yaşına bastı

Kırklareli'nin en yaşlı AKP üyesi tam 100 yaşına bastı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Il teşkilatı dün oldukça anlamlı bir kutlama gerçekleştirdi. İlimizin yaşayan en yaşlı insanı olma özelliğini taşımasının yanı sıra, yine AKP’nin Kırklareli’ndeki en yaşlı parti üyesi olan Mustafa Değirmencioğlu, dün tam 100. yaşına bastı. Bu özel gün dolayısıyla, AKP Il teşkilatı mensupları, Değirmenci için oldukça hoş bir kutlama gerçekleştirdiler.

Saat 14.30’da gerçekleştirilen kutlamada, birçok teşkilat mensubu ve Kadın Kolları üyeleri hazır bulundular.

Bu özel kutlama ile ilgili olarak yapılan konuşmalarda şunlar kaydedildi; “Kırklareli Ak Parti teşkilatları olarak; Kadın Kollarımız ve Yaşlılar Koordinasyon Birim Başkanı İrfan İşlek’in koordinesinde hazırlanan, ilimizin en yaşlısı Mustafa amcamızın 100’ncü yaş gününü kutlama törenine hepiniz hoş geldiniz. Kendilerini aramızda görmek bizleri çok mutlu etti. 

Mustafa amcamızı tebrik ediyor, kendisine hayırlı ve uzun ömürler diliyoruz.

Yaşlılar Haftası’nda da söylediğimiz gibi, hepimiz bir gün yaşlanacağız. Ama bizim dileğimiz; Mustafa amca gibi sadece yaş alalım, yaşlanmayalım. İnşallah Mustafa amcanın ileriki yaşlarını da hep beraber kutlarız.”

Mustafa Değirmencioğlu’nun oğlu Zeki Değirmencioğlu ise; “Böyle güzel va anlamlı bir kutlamaya katıldığım için çok mutluyum. AKP İl teşkilatına çok teşekkür ediyorum.

Yaşlılarımıza önem verdiğimiz, onları öne çıkardığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Aranızda olmaktan büyük mutluluk duydum. Bu organizasyondan haberim yoktu. Ailemiz için güzel bir sürpriz oldu. Bizim artık bu saatten sonra gözümüz arkada kalmayacak. Babam yaşlı ama gönlü gençtir. Yaşamayı çok seviyor, bizler de onu çok seviyoruz” dedi.

Mustafa Değirmencioğlu ise bu kutlamanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti ve tüm katılımcılara uzun ömürler diledi. Hayatında çok şey yaşadığını, adeta canlı bir tarih olduğunu kaydeden Değirmencioğlu, iki defa Atatürk ile görüşme fırsatı bulduğunu da sözlerine ekledi.  Daha sonra tüm teşkilat üyeleri, Mustafa Değirmencioğlu ile birlikte doğum günü pastasını kestiler. Tüm katılımcılara sunulan ikramın ardından, bu anlamlı kutlama son buldu.