"Kırklareli'nin reklâmını yapan kulüpsünüz"

* Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can ve Yönetim Kurulu Üyeleri 07 Nisan 2010 Çarşamba günü saat 10.00'da Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu'yu ziyaret etti.


HABER MERKEZİ
Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Topuz, Ahmet Yalçınöz, basın sözcüsü Faruk Ceylan 07 Nisan 2010 Çarşamba günü saat 10.00’da Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu’yu ziyaret etti.
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Kırklarelispor’un kupasını almasında ve Ligde namaglup devam etmesinde Vali Aydoğdu’nun desteklerinin de bulunduğunu belirtti. Kırklarelispor’un ligde namaglûp devam etmesi ve bu hafta sonu son karşılaşma olacağını ve Bölgesel lige gitmeye hak kazandıklarını belirten Can bu başarı yolunda Vali Aydoğdu’nun yardımları konusunda teşekkür etti. Başkan Can ilerleyen dönemlerde maddi sıkıntılar içerisine gireceklerini ve bu sıkıntılardan dolayı zor durum karşısında Aydoğdu’dan destek talep etti.
Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu; “Kırklarelispor, Kırklareli’nin en büyük reklâmını yapan ve bütün yapılan yardımları hak eden bir kulüptür. Şuan Amatör Kulüplere para çıktı fakat ondan yararlanamıyorsunuz. Ama bu konuda destek vermeye çalışacağız. Kırklareli iş adamları ile bunu paylaşacağım ve elimizden geleni yapacağız” dedi. (ue)