Kırklareli'nin sentetik çim hayali gerçek oluyor, çalışmalar bir buçuk hafta sonra başlıyor

Kırklareli'nin sentetik çim hayali gerçek oluyor, çalışmalar bir buçuk hafta sonra başlıyor

Kırklareli toprak sahasının sentetik çime dönüştürülme çalışmaları yaklaşık bir buçuk hafta sonra başlayacak. Ihaleyi kazanan firma olan Reform Spor Sistemleri ve Inş.Ltd.Şirketi’ne bir hafta sonra yer teslimi yapılacak. Yer tesliminden kısa bir süre sonra da çalışmalar başlayacak. Kırklareli gün geçtikçe sentetik çim hayalini gerçek yapmaya adım adım ilerliyor. Kırklareli Gençlik ve Spor eski Il Müdürü Ata Karataş’ın yoğun çabaları, Kırklareli eski Valisi Hüseyin Avni Coş ve milletvekilinin katkıları, Gençlik ve Spor Il Müdür Vekil Süleyman Çetin ve Gençlik Spor çalışanlarının hassasiyeti ile Kırklareli’deki toprak sahanın kısa bir süre sonra sentetik çim sahaya dönüşeceği, 7’den 70’e herkesi heyecanlandırıyor.

Işte bu hayali gerçekleştirecek ihale, 20 Temmuz Pazartesi günü yapılmış, ancak ihaleye katılan 11 firmadan 4’ü aşırı düşük teklif verince, Ihale Komisyonu söz konusu teklifleri incelemeye almıştı. Yapılan incelemeler neticesinde, en düşük teklifi veren (359.000 TL.) firma (Reform Spor Sistemleri ve Inş.Ltd.Şirketi) ihaleyi kazandı. Edindiğimiz bilgilere göre, yer tesliminin bir hafta sonra gerçekleşeceğini, çalışmaların ise iki haftadan kısa bir sürede başlayabileceği belirtiliyor.

Karataş’ın mirası gerçekleşiyor

Bu konuda büyük çabalar sarf eden, gerçekleşmesi için devamlı uğraş harcayan Kırklareli Gençlik ve Spor eski Il Müdürü Ata Karataş, geçtiğimiz Haziran ayının başında Istanbul Gençlik ve Spor Il Müdürlüğü’ndeki yeni görevine gitmeden önce gözünün arkada kalmayacağını, Kırklareli’nin sentetik çimli sahaya kavuşacağını dile getirmişti.

Karataş; “Böylece amatör takımlarımız toz, toprak, çamur ve pislikten kurtulmuş olacaklar. Sayın Valimize katkısı geçen herkese teşekkür ediyorum” demişti.

Kırklareli’de görev yaptığı süre boyunca başarılı ve güzel çalışmalara imza atan Ata Karataş’ın uzun zamandır gösterdiği çabalar bu vesileyle meyvasını vermiş oldu. Karataş şu anda başka bir yerde görev yapıyor olsa da, Kırklareli için yine büyük bir çalışmaya imza atmış oldu.