Kırklareli'nin yeni Gençlik ve Spor Il Müdürü Yılmaz Emen görevine başladı

Kırklareli'nin yeni Gençlik ve Spor Il Müdürü Yılmaz Emen görevine başladı

Süleyman Çetin’in 8 aylık vekaletinin ardından Kastamonu’dan ilimize atanan Gençlik ve Spor Il Müdürü Yılmaz Emen Pazartesi günü görevine başladı.

Kırklareli’ne Pazar gecesi gelen Emen, yeni haftayla birlikte makamına geçti ve Kırklareli’nin spor dünyasına yönelik çalışmalarına başladı. Muhabirlerimizin makamında görüştüğü Yılmaz Emen, ilk olarak Kırklareli’yle ilgili izlenimlerini anlattı. Emen, “Kırklareli, Karadeniz’e kıyısı olan beldelerinin yer aldığı sakin ve güzel bir ilimiz. Ben de aslen Giresun’lu birisi olarak burada da hiç uyum sorunu yaşamadan görevimi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum.” dedi.

1954 yılında Giresun’un Görele ilçesinde doğan Yılmaz Emen, eğitim-öğretim hayatını bitirmesinin ardından 2 sene beden eğitimi eğitmenliği yaptı.  Daha sonra 15 yıl öğretmenlik yapan Emen, 1989 yılında Giresun Gençlik ve Spor Il Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görevine devam etti. 1995 yılında da aynı kurumda Il Müdürü oldu. Daha sonra sırasıyla Gümüşhane, Ordu ve Kastamonu’da görev yapan Emen, 15 Aralık tarihinde de ilimize atandı. Bunların yanısıra Trabzon ve Zonguldak’ta spor uzmanı olarakta görev yaptığını belirten Emen, evli ve 3 çocuk babası.

Kırklareli’nin biraz daha gelişmeye ihtiyacı olduğunu belirten Emen, kurum müdürü olarak kendi kategorilerinde il için gerekli herşeyi yapmaya gayret edeceklerini belirtti. Yılmaz Emen, “Kırklareli’ne yeni geldiğimden dolayı henüz yapılacak faaliyetler hakkında kesin bir şey söyleyemem.

Ancak hedefimiz ihtiyaçlar doğrultusunda ve imkanlar oranında üzerimize düşen herşeyi yapmak olacaktır.

Benden önce makama vekalet eden Şube Müdürümüz Süleyman Bey’le yaptığımız istişarelerde, sentetik çim sahasının Kırklareli’nde az bir zaman önce hayata geçtiğini öğrendim.

Şu aşamada belirtilen bu sahaya bir izleyici tribünü ihtiyacı olduğu. Çalışmalarımızda ilk olarak bu yönde yoğunlaşmalar olacak. Ayrıca atletizm alanında da yenileme çalışmalarında bulunmayı düşünüyoruz. Ilerleyen süreçte Kırklareli’yi daha iyi tanıdıkça, güzel faaliyetlere imza atacağız.” Diye konuştu.