Kırklareli'nin yeni Vali Yardımcısı İsmail Gültekin görevine başladı

Kırklareli'nin yeni Vali Yardımcısı İsmail Gültekin görevine başladı

İçişleri Bakanlığı’nın Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile ilimize atanan Vali Yardımcısı İsmail Gültekin görevine başladı.  

Daha önceki görev yeri Gazipaşa'da en çok görev yapan kaymakam olarak tarihe geçen Ismail Gültekin, artık Kırklareli Vali Yardımcısı olarak görev yapacak. Öte yandan Gültekin’in 1996-1997 yılları arasında Gazipaşa Kaymakamlığı görevinde bulunan Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu’nun, yardımcılığını yapacak olması da, oldukça hoş bir tesadüf olarak değerlendirildi.

15 Ekim 2003 tarihinden bu yana Gazipaşa Kaymakamlığı görevinde bulunan ve yaklaşık 6 yılla ilçede en çok görev yapan kaymakam olarak tarihe geçen Ismail Gültekin’i geçtiğimiz günlerde Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu ziyaret etmiş, kendisine “hayırlısı olsun” dileklerini sunmuştu.

Vali Yardımcısı Gültekin, Kaymalamlık görevini yaptığı ilçe hakkında; “Görev yaptığım yaklaşık 6 yıl boyunca ilçenin beklentilerini, umutlarını hep yüksek tutmaya çalıştım. Halkın sorunlarıyla yakından ilgilenerek, Antalya’dan Gazipaşa’da eksiklikleri hissedilen hizmetleri getirmek için çaba sarf ettim. Tabi ki bunun takdiri vatandaşlarımızındır” dedi.

Gültekin, aynı görev anlayışı içerisinde artık Kırklarelili vatandaşlar için hizmet veriyor.