Kırklareli PTT Başmüdürlüğü Ramazan Bayramı'na hazır

Kırklareli PTT Başmüdürlüğü Ramazan Bayramı'na hazır

Kırklareli PTT Başmüdürü Servet Önder, yazılı olarak yayımladığı basın açıklamasında, kurumlarının Ramazan Bayramı’ndaki posta yoğunluğuna hazır olduğunu kaydederek, şu bilgileri verdi;

“Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı nedeniyle posta hizmetlerimizdeki gönderi trafiğinin önemli oranda artacağı, buna bağlı olarak Başmüdürlüğümüzün tüm birimlerinin yoğun bir çalışma dönemine gireceği göz önüne alınarak posta gönderilerinin hızlı ve güvenli bir şekilde alıcılarına ulaştırılması ve bu konuda aksaklıklara meydana verilmemesi için bütün Iş yerlerimizde gerekli her türlü önlemler alınmıştır.

PTT Başmüdürlüğü olarak 6 PTT Merkez Müdürlüğü ve bu Merkezlerimize bağlı 9 şube ve 11 Acente ile köylerimizin tamamında hizmetlerimiz kesintisiz devam edecektir.

Ramazan Bayramından önceki 5 gün içinde postaya verilen PTT kargo ve VIP PTT kargo Küçük Paket ( Kayıtlı ve Kayıtsız ) ile APG ve KKTG'lere ( tebligat hariç ) % 10 Indirim uygulanır. Bu gönderi türlerinde ve bu süreler içersinde yukarıda belirtilen sayılarda postaya verilecek toplu gönderiler için tarifede belirtilen oranlarla ilaveten % 10 indirim uygulanacaktır.

Tüm Merkezlerimizde halkımız için büyük faydalar sağlayan Posta Kartları ile Resimli Tebrik Kartları satışa sunulmuş olup, eş, dost, ve akrabalarına Bayram Kutlama Mesajı göndermek isteyen vatandaşlarımız söz konusu kartları tüm iş yerlerimizden temin edebilirler. Ayrıca hediyelik eşya ve paketlerin gönderilmesinde büyük fayda sağlayan kargo yollama kutu ve torbaları ücretsiz olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Merkezlerimizin tamamında kurulu bulunan faks cihazlarımız her an halkımızın hizmetinizdedir.

Ramazan Bayramı süresince TT gişelerimiz açık tutulacak olup bu gişelerimizde Pul ve Telefon Kartı satışı, Türk Telekom ile diğer telefon faturaları tahsilâtları, kredi kartı tahsilâtı işlemleri ile APG, Telgraf ve Mektup kabulüne aralıksız devam edilecektir.

Bayram süresince "KARGO, APS ve Telgraf" dağıtımı her gün yapılacak olup,  Posta dağıtım hizmetlerimiz sadece Bayram'ın 1. ve 2. günü yapılmayacak diğer günlerde aralıksız olarak devam edecektir.

Vatandaşlarımız Iş yerleri ve evlerinden yazdıracakları telgraflar için 141 nolu (fono-tel ) telefondan sürekli yararlanabileceklerdir.

Ramazan Bayramı süresince her zaman olduğu gibi gerek gişelerde görev yapan personel, gerek dağıtım yapan dağıtım personellerimiz halkımıza karşı kuruluşumuzun en yakın temsilcileri olarak, hizmetlerimizi nazik ve kibar devlet memuruna yakışır bir şekilde saygı değer vatandaşlarımıza sunacaklardır.

Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı nedeniyle postaya verecekleri özellikle tebrik kartları paket ve kargo gibi gönderilerini son güne bırakmadan göndermeleri halinde gişelerimiz önlerindeki izdihamı önleyeceği gibi gönderilerinin de bir an önce alıcılarına ulaşması sağlanacaktır.

Ramazan Bayramı süresince hizmetlerimizle ilgili aksayan konuların Başmüdürlüğümüzün 214 19 85 no'lu telefonuna bildirilmesi halinde kendilerine gereken her türlü yardım sağlanacaktır.

Kırklareli PTT Başmüdürlüğü olarak şahsım ve her kademede hizmet veren personelimin amacı: Güzel Vatanımıza, Yüce Milletimize ve Şirin Kırklareli'mize hizmet alanlarımızı genişleterek ve hizmet kalitesini yükselterek en iyi bir şekilde hizmet vermek hedefimiz olacaktır. Bu vesileyle: Halkımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar.daha nice Bayramlara huzur ortamı içerisinde Ulusça ulaşmamız temennisi ile sağlık ve mutluluklar diler.

En derin saygı ve sevgilerimi sunarım.”