Kırklareli PTT Ferdi Kaza ve Hayat Sigortası hizmeti veriyor

PTT Kırklareli İl Müdürlüğü tarafından Deniz Emeklilik ve Hayat Sigorta A.Ş. ile yapılan protokol kapsamında Ferdi Kaza ve Hayat Sigortası hizmeti veriyor.

PTT Kırklareli İl Müdürlüğü tarafından Deniz Emeklilik ve Hayat Sigorta A.Ş. ile yapılan protokol kapsamında Ferdi Kaza ve Hayat Sigortası hizmeti veriyor. Yapılan protokol kapsamında yaklaşık 1 yıldan beridir verilen hizmetlerle ilgili yerinde tespitlerde bulunmak üzere Deniz Emeklilik Genel Müdürü Deniz Yurtseven ile Bölge Sorumlusu Sonat Kurnaz PTT Kırklareli Başmüdürü Servet Önder’i makamında ziyaret ettiler.
Kırklareli PTT Başmüdürü Servet Önder 1 yıldan beridir şubelerinden verilen hizmetten 40 saniye gibi kısa bir sürede hem de kredi kartına 12’ye varan taksitlerle vatandaşların yararlanabileceğini kaydetti.
Genel Müdür Deniz Yurtseven, PTT Kırklareli Başmüdürlüğü ile yaklaşık 1 yıldan beridir yürütülen hizmetlerle ilgili olarak şunları kaydetti:
”DenizEmeklilik’in size sunduğu PTT Ferdi Kaza Sigortası ile kendinizin ve sevdiklerinizin yaşam standartlarını kaza sonucunda oluşabilecek olumsuz gelişmelere karşı koruma altına alabilirsiniz. Ferdi Kaza Sigortası, beklenmedik kazalar karşısında size ve sevdiklerinize maddi destek sağlar. Kaza sonucu vefat durumunda kişinin ailesine, her türlü kaza sonucu maluliyet durumunda ise kendisine maddi güvence sunar.
PTT müşterileri için hazırlanmış özel fiyat,  Tek poliçede bir çok teminatın birlikte sunulması, Tıbbi Asistans Hizmeti (IPA), Vergi avantajı, Taksitle ödeme imkanı (maksimum 5 eşit taksit), Peşin ödeme indirimi gibi birçok teminat, PTT Ferdi Kaza Sigortası'nda bir aradadır.
Kaza Sonucu Vefat, Kaza Sonucu Daimi Maluliyet, Tıbbi Asistans Hizmetleri. Sigortalının; Kaza sonucu vefat etmesi halinde yakınlarına, Kaza sonucu malul kalması durumunda kendisine belirlemiş olduğu tazminatlar ödenir. Ayrıca yıl içerisinde Tıbbi Asistans Hizmeti herhangi bir ücret ödenmeden sınırsız olarak verilmektedir.
Gelir Vergisi mükellefiyseniz, ödediğiniz primleri Gelir Vergisi Kanununda belirtilen limitler dahilinde gelir vergisi matrahınızdan indirebilme hakkına sahipsiniz. Ödediğiniz primleri brüt gelirinizin %5'ini ve brüt asgari ücretin yıllık tutarını aşmamak kaydıyla vergi matrahınızdan düşebilirsiniz. Bu şekilde, vergi diliminize göre değişen oranlarda maliyet avantajı elde edersiniz. Size en yakın PTT'ye gelmeniz yeterli olacaktır. Poliçeniz anında düzenlenerek tarafınıza teslim edilecektir.” (s)