Kırklareli Şair-Yazar ve Sanatçılar Derneği, faaliyetlerini hızla sürdürüyor

Kırklareli Şair-Yazar ve Sanatçılar Derneği, faaliyetlerini hızla sürdürüyor

Kırklareli Şair-Yazar ve Sanatçılar Derneği, dernek faaliyetlerini, projelerini ve çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Mustafa Ermiş Başkanlığı’ndaki Dernek, geçtiğimiz aylarda “Biz 39” adlı dergilerini yayın hayatına sokmuş, Kırklareli’ne yeni bir soluk kazandırmıştı.

Dernek Başkanı, Şair Araştırmacı yazar Mustafa Ermiş, bu ay içerisinde iki önemli etkinliğe daha imza atacaklarını kaydetti. Abdal Ermiş, gazetemize yaptığı açıklamada, 13 Mayıs Çarşamba günü, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Kırklareli Üniversitesi 2. Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri’nde “Türkülerin Dili” adlı yaklaşık bir buçuk saatlik türkü ve şiir dinletisi gerçekleştireceklerini söyledi. Dernek olarak, şenlikler kapsamında bir tanıtım standı açacaklarını da önemle hatırlatan Ermiş, stantta dernek faaliyetlerinin ve “Biz 39” dergisinin tanıtılacağını belirtti.

Başkan Mustafa Ermiş, bu ay gerçekleştirecekleri bir diğer önemli etkinliği ise Pınarhisar ilçemizde yapacaklarını müjdeledi. 15 Mayıs Cuma günü Pınarhisar Belediyesi ile Kırklareli Şair-Yazar ve Sanatçılar Derneği ortaklaşa bir kitap tanıtım ve şiir dinletisi gerçekleştirecekler. Yine türkü ve şiir dolu bir gecenin yaşanacağı bu güzel etkinlikte, dernek üyesi Izzet Dülger’in “Düşmeyen Kale; Umut” isimli kitabı da tanıtılacak. 15 Mayıs Cuma günü Pınarhisar Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan bu şiir dolu gece 20.30-24.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.